bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,574.84 0.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,206.27 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 608.13 2.07%
solana
Solana (SOL) $ 155.46 0.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545608 1.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.508373 1.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160302 0.14%

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 2 – 8 Temmuz

Türkiyede ve Dünyada Haftanin Trend Coinleri 2 8 Temmuz

Kripto para sektörü oldukça sert bir haftadan geçti. Piyasaların 900 milyar doların altına indiği son günlerde, yaşanan son yükselişler bir nefes niteliğinde. Birçok proje yeniden yeşil grafiklere bürünürken popüler kripto para traker’ı CoinGecko 2 – 8 Temmuz haftasında trend olan kripto paraları paylaştı. Dünyada ilk sırayı MoveZ alırken, STEPN Green Satoshi Token Türkiye’deki liderliğini korudu.

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 2 – 8 Temmuz

Son 1 hafta içerisinde küresel olarak kripto para piyasasında milyar dolarlarca iniş çıkışlar yaşansa da Türkiye’deki trendler pek değişmedi. İlk sırada move2earn projesi STEPN yer almayı sürdürürken onu metaverse odaklı popüler proje CEEK VR takip etti. Haftanın 3. sırasında ise Value Finance (VFT) yer aldı. 0.00076 dolardan neredeyse 90 derecelik bir yükseliş ile 0.0013 dolar kadar sıçrayan VFT, hızlı bir popülarite kazandı. Düzeltme sonrası ise haberimizin yazımı itibarıyla 0.001126 dolardan fiyatlanıyor.

Diğer taraftan 4. sırayı TerraClassicUSD (USTC) aldı. Terra çöküşü sonrası popülaritesinde neredeyse artış yaşayan USTC, fiyat bazında hafta içerisinde anlık yükselişler yaşadı. Bununla birlikte listenin devamında ise Evoms ve Bone ShibaSwap yer aldı.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 2- 8 Temmuz

Dünyada bu hafta en öne çıkan kripto paraların ilk sırasınca MOVEZ yer aldı. Hafta içerisinde yaşadığı anlık sıçramalar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran proje, oldukça dalgalı fiyat hareketlemeleri sonrası düzeltme yaşasa da değerinde önemli bir yükseliş yaşadı. Hafta başında 0.021 dolardan fiyatlanan proje, 0.034 doları test etti. Ancak aşamalı düzeltmeler ile yeniden 0.027 dolara geriledi. Dünyada bu hafta ikinci trend olan kripto para ise Evmos oldu. Popülaritesindeki en büyük etkenlerden birisi hafta içerisinde yaşadığı dik mumlardı. 2.02 dolar ile haftaya başlayan Evmos, anlık bir 2.71 dolar fiyatlanması yaşadı sonrası düşüş yaşayan Evmos, aşamalı olarak 2.87 dolara kadar çıktı.

Listenin 3. sırasında ise yine görmeye alışık olduğumuz CEEK VR yer aldı. Metaverse odaklı önemli adımlar atan proje son haftalarda adından sık sık söz ettiriyor. Buz kez de trendlerde yer alan proje, REVV adlı projenin önünde yer aldı. REVV, her ne kadar kripto dünyasına göre küçük bir piyasa değerine sahip olsa da trendler arasına girmeyi başardı. Listenin devamında ise sırasıyla TerraClassicUSD, Celsius Network ve Polygon yer aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala