bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 15 – 21 Ekim

Türkiyede ve Dünyada Haftanin Trend Coinleri 15 21 Ekim

Kripto para piyasası dalgalı bir dönemden geçiyor. Hemen hemen her gün yeni bir düzenleme haberi gelirken, piyasalardaki fiyatlar da oldukça dalgalanmış durumda. Diğer taraftan lider kripto Bitcoin‘in (BTC) 19.000 dolar bandında takılı kalması da altcoin’leri etkilemiş durumda. Ancak bazı kripto paralar trend olmayı sürdürüyor. Gelin CoinGecko‘nun hazırladığı haftanın trendleri listesini birlikte inceleyelim.

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 15 – 21 Ekim

Bu Haftanın belki de en çok öne çıkan projesi Aptos oldu. Aptos, gücünü Meta’nın başarısız kripto para projesinden alıyor. Meta’nın geliştirici ekibinden önemli isimlerin kurduğu Aptos, yerel token’ı APT ile de büyük bir ilgi topladı. Bu ilgi sonrası da APT, CoinGecko’nun Türkiye trendleri listesinde ilk sıraya yükseldi.

İkinci sırada ise Clover Finance yer alıyor. Çıktığı günden bu yana sakin bir yükseliş geçiren proje, bu hafta topluluk odaklı bir destek alarak trendler listesine girmeyi başardı.

Listenin üçüncü sırasında ise son dönemde her listenin ayrılmaz parçası Terra Luna Classic (LUNC) yer aldı. Son dönemde yaşadığı fiyat dalgalanmaları ile dikkatleri üzerine toplayan LUNC, trendler listesinde de üst sıralarda 3. sırada yer aldı.

Listenin devamında ise GTM, EthereumPoW, TerraClassicUSD ve Bone ShibaSwap yer alıyor.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 15 – 21 Ekim

Türkiye’de olduğu gibi dünyanın da trendler listesinde Aptos ilk sıraya girmeyi başardı. Projenin oldukça başarılı bir çıkış yapması, yatırımcıları da kendisine çekti. Hatta proje öyle bir bilinirliğe ulaştı ki isim benzerliği sebebiyle başka bir projenin yerel token’ının fiyatınına artmasına neden oldu.

Quant ise haftanın öne çıkan bir diğer kripto parası. Projenin son haftalarda yayınladığı yeni airdrop’lar ile yatırımcılarını sevindirmesi ve topluluğun ilgisini toplaması nedeniyle trendler sırasında 2.sırada yer almaya başardı. Listenin ikinci sırasında ise Evmos yer aldı. Evmos son dönemde en çok öne çıkan DeFi projelerinden birisi. Listenin devamı ise şu şekilde: Moonbeam, Battle Infinity ve Phala Network.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala