bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,444.73 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,002.12 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 545.22 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 139.25 3.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.489214 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447074 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148469 0.01%

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 10 – 16 Eylül

Turkiyede ve Dunyada Haftanin Trend Coinleri 10 16 Eylul

Kripto para sektörünün bu haftaki ana konusu şüphesiz Ethereum ve onun çok beklenen Merge yükseltmesi oldu. Başarılı bir şekilde gerçekleştirilen Merge, beraberinde büyük bir ilgiyi de getirdi. Doğal olarak bu durum haftanın trendler listesine de etki etti. Gelin birlikte bu etkinin ve daha fazlasının haftalının trend coinlerine nasıl etki ettiğine CoinGecko‘nun verileri ile bakalım.

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 10 – 16 Eylül

Kripto para piyasalarında son dönemin en dikkat çeken kripto paralarından başında şüphesiz yaşadığı devasa artış ile Terra Luna Classic (LUNC) geliyor. Öyle ki fiyatı hızlı bir şekilde yükselen LUNC, 0.000097 dolar seviyesinden 0.00060 dolar seviyesine kadar çıkarak yatırımcılarının yüzünü güldürmüştü. Son olarak CoinGecko’nun da trendler listesinde ilk sırada yer alan LUNC, içeriğimizin yazımı itibarıyla 0.00028 dolardana alıcı bulunuyor.

Haftanın trendler listesinde bir diğer token ise Sweat Economy oldu. 13 Eylül’de piyasaya sürülen kripto para hızlı bir şekilde yükselince topluluk tarafından trendler listesine taşındı.

Listenin üçüncü sırasında ise son dönemde aşırı volatil fiyatları ile lider kripto Bitcoin (BTC) yer aldı. Hafta içerisinde aktif olarak bir fiyat değişimi yaşamasa da sık sık dalgalanan Bitcoin, içeriğimizin yazımı itibarıyla 19.684 dolardan fiyatlanıyor.

Listenin devamında ise Bone ShibaSwap ve Algorand yer alıyor.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 10 – 16 Eylül

Geçtiğimiz haftalardaki listelere hakim olan okurlarımızın da fark edebileceği üzere Türkiye ve dünyadaki trend kriptolar genellikle farklı oluyor. Ancak bu hafta her iki tarafa da ilk sırada LUNC yer alıyor. Bu durumun sebebinin yukarıda da belirtmiştik o yüzden gelin ikinci sıraya bakalım.

İkinci sırada ise benzer bir şekilde Terra ağının yerel token’ı LUNA yer alıyor. Benzer bir şekilde LUNC ile birlikte yükseliş yaşayan LUNA, yatırımcısının yüzünü güldürdü. Listenin devamında ise yine Türkiye listesinde yer alan Seat Economy yer alıyor.

Listenin devamı ise şu şekilde: Evmos, Ravencoin, Seedify.fund, Cosmos, GMX, Ethereum ve Ethereum Classic.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala