bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,721.88 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,256.52 2.85%
bnb
BNB (BNB) $ 608.96 1.08%
solana
Solana (SOL) $ 157.75 2.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551601 0.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502032 2.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162535 3.01%

Türkiye İçin Özel Ürün ve Projeler Gelecek Mi?

Türkiye’deki ilk NFT odaklı küresel etkinlik olan NFT Summit İstanbul 2022, birbirinden değerli isimlerin katılımı ile aktif bir şekilde gerçekleştirildi. Bu etkinlik kapsamında röportaj yaptığımız isimlerden biri de OKX Türkiye Pazarlama Müdürü Serhat Erman oldu. Serhat Erman ile OKX’un ayırt edici unsurları ve Türkiye ile ilgili projelerini konuştuk. Ek olarak NFT sektörünün geleceğini sormamazlık da yapmadık.

Türkiye Bizim En Önemli Gördüğümüz Pazarlardan Bir Tanesi

NFT Summit İstanbul 2022 etkinliğinde sektörler olarak birçok uzman ve önemli gibi yer aldı. Tüm konuşmacıların odak konuşma konusu ise şüphesiz NFT’lerdi. Biz de OKX Türkiye Pazarlama Müdürü Serhat Erman ile yaptığımı röportajda etkinlik hakkında oldukça olumlu yanıtlar aldık. Türkiye’de bu tarz yapılan ilk etkinlik olduğunu belirten Erman, OKX olarak bu etkinliğe sponsor olmaktan gurur duyduklarını da vurguladı.

Bununla birlikte son dönemde yaşanan Terra olaylarını sorduğumuzda, borsanın yaşana çöküş sırasında kullanıcılarını dikkatli olmaya çağırdığını belirten Erman, kullanıcılarını risk uyarı sistemlerini takip etmeye çağırdı.

Son olarak Türkiye’nin oldukça önemli bir pazar olduğunu belirten Erman, Türkiye’deki pazarlama faaliyetlerini hızla artırdıklarını ve Türkiye’de birçok girişimle iş birliklerini artıracaklarını söyledi..

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala