bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,879.12 4.52%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.98 4.61%
bnb
BNB (BNB) $ 556.89 3.97%
solana
Solana (SOL) $ 142.79 8.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506073 6.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477857 9.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155626 8.47%

Trust Machines, BNY Mellon ve Coinbase Şirketlerinden İşe Alım Yaptı

trust machines bny mellon ve coinbase sirketlerinden ise alim yaptier

Kripto para piyasasındaki düşüş ile beraber birçok kripto borsası çalışanlarını işten çıkarma kararı almıştı. Son olarak Bitcoin (BTC) ekonomisini büyütmek için uygulamalar geliştiren bir geliştirici olan Trust Machines, daha önce sırasıyla BNY Mellon (BK) ve Coinbase (COIN) şirketlerinden Manas Mohapatra ve Asiff Hirji’yi yasal ve danışmanlık rollerinde işe aldı.

Trust Machines’den BNY Mellon ve Coinbase Adımı

Trust Machines bugün yaptığı açıklamada, Mohapatra’nın BNY Mellon’da benzer bir rolde hizmet vermiş olan şirketin genel danışmanı olarak katılırken, eski Coinbase COO’su Hirji’nin danışman olarak görev yapacağını duyurdu.

trust machines bny mellon ve coinbase sirketlerinden ise alim yapti

Detaylandırmak gerekirse Trust Machines, Stacks kurucusu Muneeb Ali ve Princeton Üniversitesi bilgisayar bilimi profesörü JP Singh tarafından ortaklaşa kuruldu. Yatırımcılar arasında Breyer Capital, Digital Currency Group ve Union Square Ventures ile Şubat ayında Bitcoin’i Web3 platformu olarak genişletmek için 150 milyon dolar topladı.

Hirji, konu hakkında şunları söyledi:

Bitcoin’e akıllı sözleşme yeteneği kazandırmak, kullanılmayan benzersiz bir pazar. Muneeb ve ekibi, Bitcoin için Stacks katmanı aracılığıyla hem EVM uyumlu hem de diğer güvenli programlama ortamlarında çalışan liderler. Bitcoin ekonomisinin büyümesine yardımcı olmak için Muneeb ile çalışmayı dört gözle bekliyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala