bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,365.44 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,971.86 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 534.18 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 133.09 0.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.481779 2.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439432 1.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144994 1.51%

Trump’ın COVID Testi ve BitMEX Davası: Bitcoin İçin Ekim Soğukları Başlıyor

Trumpin COVID Testi ve BitMEX Davasi Bitcoin Icin Ekim Soguklari Basliyor 1

ABD düzenleyicileri ve kanun uygulayıcı yetkililer Perşembe günü, son yıllarda sektörün en büyük oyuncularından biri haline gelen Seyşeller merkezli bir kripto para birimi borsası olan BitMEX’e karşı suç duyurusunda bulundu.

ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’na göre savcılar, BitMEX’i “ABD’den işinin önemli yönlerini saklamak ve ABD müşterilerinden emir ve fon kabul etmek” dahil olmak üzere kayıtsız ticareti ve diğer ihlalleri kolaylaştırmakla suçladı.

Haberler, kripto para birimi haber manşetlerine yansıdı ve hasarı ve sonuçlarını trader  ve analistler değerlendirdi. Kripto para piyasası veri firması Glassnode, Cuma günü erken saatlerde blok zinciri verilerini gerekçe göstererek yaklaşık 23.000 Bitcoin BitMEX adreslerinden tek bir saatte çekildiğini bildirdi.

CEO Arthur Hayes liderliğindeki BitMEX, iddialara karşı “güçlü bir şekilde” savunma yapmayı planladığını söyledi, ticaret platformunun normal şekilde çalıştığını ve tüm fonların güvende olduğunu ekledi. Ancak duyurudan sonra Bitcoin fiyatları düştü.

Bitcoin, görünüşe göre BitMEX tartışmaları ve geleneksel piyasalardaki riskten kaçma hareketleri nedeniyle son 24 saat içinde baskı altına girdi.

Ayrıca Başkan Trump, Cuma günü erken saatlerde eşiyle birlikte koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve kendini karantinaya alarak seçim öncesi belirsizliği artırıp küresel hisse senetlerini düşürdüklerini duyurdu.

Bitcoin, son 24 saatte 10.900 dolardan 10.400 dolara düştü. Günlük grafik şimdi kripto para biriminin daralan bir fiyat aralığında sıkıştığını gösteriyor.  Alternatif olarak, bir kırılma daha güçlü grafik odaklı satın alma baskısını davet edebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala