bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,237.21 2.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,068.20 2.20%
bnb
BNB (BNB) $ 560.58 2.78%
solana
Solana (SOL) $ 144.13 3.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513544 4.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482772 7.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156979 5.73%

Tron, Tesla’nın Sattığı Bitcoin’lere Talip Oldu

tron teslanin sattigi bitcoinlere talip oldu

Justin Sun’ın kurucusu olduğu Tron Blockchain şirketi, Elon Musk‘ın sahibi olduğu Tesla’nın sattığı Bitcoin’lere talip olduğunu açıkladı. Yapılan bu açıklama ile, Tron, Tesla’nın sattığı yaklaşık 32.000 Bitcoin‘i rezervlerine ekleyeceğini açıkladı.

TRON DAO Reserve, Tesla’nın Sattığı 32.000 Bitcoin’i Satın Alıp Rezervlerine Ekleyecek

TRON Blockchain şirketinin arkasındaki şirket olan TRON DAO Reserve, Tesla’nın yaptığı Bitcoin satışı hamlesinin ardından açıklama yaptı. TRON DAO Reserve tarafından yapılan açıklamada, Tesla’nın sattığını açıkladığı yaklaşık 32.000 Bitcoin’i satın alacaklarını ve rezervlerine ekleyeceklerini belirtti.

tron teslanin sattigi bitcoinlere talip oldu 2

Elon Musk’ın sahibi olduğu elektrikli otomobil üreticisi Tesla, 2022 yılı ikinci çeyrek mali raporunu açıklamıştı. Yapılan açıklamada Tesla, elindeki Bitcoin’lerin yüzde 75’ini sattığını belirtmişti. Tesla’nın Bitcoin satışı sonrasında, Elon Musk açıklama yaparak, Tesla’nın Bitcoin satışını değerlendirmişti. Musk açıklamasında, Tesla’nın Bitcoin satışını Çin’de yaşanan koronavirüs pandemisi sebebiyle şirketin nakit varlıklarını artırmak için yapıldığını belirtti.

Musk açıklamasının devamında ayrıca Dogecoin varlıklarının satılmadığını ve gelecekte Tesla‘nın yeni Bitcoin satın alımları yapacağını da açıklamıştı. Elon Musk’ın bu açıklamasının ardından Tron Blockchain kurucusu Justin Sun, Elon Musk sattı biz Tron olarak Bitcoin alımı yapacağız dedi. Justin Sun bu açıklamayla birlikte Tron olarak, Tesla’nın sattığı yaklaşık 32.000 Bitcoin’i kısa süre içerisinde satın alarak Tron rezervlerine ekleneceğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala