bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,489.89 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,571.24 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 608.86 3.42%
solana
Solana (SOL) $ 186.68 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619548 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646442 0.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217107 8.74%

Tron, Piyasa Yapıcı Wintermute ile Ortaklığını Duyurdu

Tron Piyasa Yapici Wintermute ile Ortakligini Duyurdu

Kripto para projeleri arasındaki ortaklıkların sayısı hızla artarken bir yenisi de Tron’dan geldi. Genellikle gündeme stablecoin’i USDD ile gelen Tron, bu sefer de piyasa yapısı Wintermute ile anlaştı. Bu anlaşma ile birlikte Wintermute, Tron ekosisteminin resmi piyasa yapıcısı olacak ve yerel TRX token2ının çeşitli borsalarda likiditesini iyileştirmeye yardımcı olacak.

Tron, Piyasa Yapıcı Wintermute ile Ortaklığını Duyurdu

Tron, Piyasa Yapıcı Wintermute ile Ortaklık Kurdu

Kripto piyasa yapıcıları gelen olarak kripto dahil finans dünyasında hayati aktörlerdir. Bir ticaretin her iki tarafında alıcı ve satıcı olarak hareket ederek ticaret çiftlerini daha likit hale getirmeye yardımcı olurlar. Böylece ticarette aksamalar yaşanmaz. Wintermute gibi piyasa yapıcılar ise bu alım satımları doldurmak, oynaklığı azaltmak ve alım satım çiftinin yayılmasını mümkün olduğunca sıkı tutmak için bir tür aracı olarak çalışırlar. Bu aracılık işlemlerinde aldıkları minimal komisyonlar ile de varlıklarını sürdürürler.

Son olarak Wintermute’un iş geliştirme direktörü David Micley‘in şu ifadelere yer verdiğini belirtelim:

“TRON DAO Rezervine katılmak, TRX için belirlenmiş likidite sağlayıcısı olarak ortaklığımızı başlatmak yoluyla olsun, Wintermute Tron’u güçlendirmek için DeFi ve piyasa oluşturma uzmanlığımızı kullanmaktan gurur duyuyor”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala