bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,728.07 0.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,056.46 0.34%
bnb
BNB (BNB) $ 555.91 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 142.28 0.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503767 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468984 2.48%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15407 1.45%

Tribe Capital 75 Milyon Dolarlık Kripto Fonu Başlatıyor

tribe capital 75 milyon dolarlik kripto fonu baslatiyor

Tribe Capital, 75 milyon dolarlık bir kripto fonu başlatacağını duyurdu. Kripto sektöründeki diğer şirketler arasında Kraken ve FTX’e yatırım yapan bir risk sermayesi şirketi olan Tribe Capital, aldığı bir karar ile 75 milyon dolarlık bir kripto fonu başlatıyor.

Edinilen bilgilere ve kaynaklara göre, başlangıçta fon için belirlenen miktar 50 milyon dolardı. Ancak yatırımcılardan gelen yoğun ilgi ile birlikte fon miktarının toplamı artırdı.

Tribe Capital’in Kripto Fonu Kripto Sektörüne Odaklanacak

San Francisco merkezli Tribe Capital’in söz konusu olan fonu, erken aşama projelerde uzun pozisyonlar alarak, gelecekteki basit anlaşmaları, geliştiricilerin yatırımcılarla çalışmak için kullandıkları bir tür yatırım anlaşması, verim çiftçiliği, hazine gibi kripto sektörüne odaklanacak. Ayrıca şirket satın alma ve madencilik yapıyor.

Şirket fonu, yatırımlarının yüzde 75’ini ABD projelerine ve yüzde 25’ini ise uluslararası projelere yapmayı planlıyor.

Tribe Capital aynı zamanda varlıklarının yaklaşık yüzde 20’sini kripto para projelerine yatırarak blockchain alanına ilgi duyuruyor. Daha önce firma; kurumsal yatırımcılara saklama ve algoritmik ticaret hizmetleri sunan Floating Point Group için 10 milyon dolarlık A Serisi finansman turuna katılım sağlamıştı.

tribe capital 75 milyon dolarlik kripto fonu baslatiyor 2

Ayrıca belirtmek gerekirse; Tribe Capital’in kurucu ortağı Arjun Sethi ve firma ortağı Jared Madfes, kripto fonunu yönetecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala