bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,057.16 3.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.76 2.41%
bnb
BNB (BNB) $ 608.86 0.10%
solana
Solana (SOL) $ 149.03 4.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532207 3.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477317 5.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152624 4.99%

Trabzonspor Fan Token (TRA) Nedir?

TRA 1

Trabzonspor Fan Token (TRA), Trabzonspor Kulübü’nün resmi taraftar token’ıdır. Trabzonspor’un Socios.com iş birliğiyle ortaya çıkardığı TRA, 22 Eylül 2020’de satışa sunulmuştur. Kısaltması TRA’ dır.

TRA, Ethereum blok zincirinde bir side chain olarak çalışan kripto paradır. Bir hizmet token’ı olan TRA, yerli kripto para borsalarında da işlem görmektedir. TRA, madenciliği yapılan bir kripto para türü değil. 

Trabzonspor Fan Token, Trabzonspor ile taraftarların arasındaki etkileşimi arttırmak ve taraftarların takım ile ilgili çeşitli konularda söz hakkına sahip olmaları amacını taşımaktadır. TRA token kullanıcıları, bu yolla takımlarına verdikleri desteği kripto para yatırımı olarak da sürdürmektedir.

Trabzonspor Fan (TRA) Token yorumlarına bakıldığında kripto para uzmanları, sportif başarılara endeksli bir taraftar token’ı olan TRA’nın pozitif yönde bir gelişim gösterdiğini belirtmektedir. 

Trabzonspor Fan Token (TRA) Avantajları Nelerdir?

Türkiye’nin önde gelen futbol kulüplerinden ve geniş bir taraftar kitlesine sahip Trabzonspor Fan Token’ın taraftarlar açısından sağladığı pek çok avantaj bulunmaktadır. Bunları inceleyecek olursak:

  • Taraftar ile Trabzonspor kulübü arasındaki iletişimi güçlendiren bir kripto para birimidir. Taraftarlara aidiyet duygusu aşılamaktadır.
  • Kulübe destek olmak isteyenler için çeşitli avantajları olan bir alternatiftir.
  • Kulübün alacağı kararlar üzerinde taraftarlara oy kullanma ve görüş belirtme hakkını tanır. 
  • Spor müsabakaları ve çeşitli etkinliklere katılım fırsatı ve imzalı kulüp ürünleri kazanma imkanı sunar.
  • Teknik direktör, futbolcular ve diğer kulüp çalışanlarıyla tanışma fırsatı verir.
  • Sportif başarılara endeksli bir kripto varlık olduğu için yükseliş hedefini taşır. 
  • TRA kullanıcıları VIP maç biletleri, stadyum turu, imzalı forma gibi avantajlar elde edebilir.
TRA 2

Trabzonspor Fan Token (TRA) Nereden Alınır?

Trabzonspor Fan Token (TRA), hemen her Fan Token gibi ‘Chiliz’ kripto para borsası aracılığı ile piyasalara sürülmüş bir kripto paradır. Bu bağlamda Trabzonspor Fan Token temin edebilecek borsalardan biri Chiliz’dir. Chiliz kripto para borsasında Trabzonspor Fan Token’i temin etmenin ötesinde alım satım işlemleri yaparak da kazanç sağlanabilir.

Trabzonspor Fan Token alınabilecek noktalar Chiliz’in yanı sıra Paribu gibi yerli kripto para borsalarıdır. Token alım satım işlemleri yapılabilmektedir.

Trabzonspor Fan Token (TRA) Grafik

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Etiketler:





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala