bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,280.10 1.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,598.40 1.23%
bnb
BNB (BNB) $ 587.16 2.08%
solana
Solana (SOL) $ 187.48 1.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62249 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654409 1.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220084 18.86%

TP ICAP, Kripto Hizmetleri Sunmak için FCA Onayı Aldı

tp icap kripto hizmetleri sunmak icin fca onayi aldidfgg

Kripto para sektöründe birçok şirket kripto alanındaki hizmetlerini artırmak için harekete geçiyor. Son olarak sermaye piyasası firması TP ICAP, İngiltere’nin Finansal Davranış Otoritesi’nden (FCA) bir kripto varlık değişim sağlayıcısı olarak kaydolmak için onay aldı. 

TP ICAP’e Kripto Hizmetleri Sunmak için FCA’dan Onay Geldi

TP ICAP’ın Fusion Digital Assets olarak bilinen yeni borsası, müşterilerin sipariş eşleştirme ve ticaret yürütme için gözetim dışı bir kripto varlık değişimine erişmesini sağlamak için firmanın elektronik OTC platformu Fusion’ı kullanacak. 

tp icap kripto hizmetleri sunmak icin fca onayi aldirt

Söz konusu şirketin yeni girişimi, müşterilerin varlıklarını ve takas hizmetlerini korumak için Fidelity Digital Assets ile de entegre olacak. Platform, dünya çapında kanıtlanmış piyasa yapıcılardan çeşitlendirilmiş likidite sunacak.

TP ICAP Group’un dijital varlıkların eş başkanı Duncan Trenholme konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Şirket, geleneksel müşteri tabanının sermaye tahsis etmesi için gerekli olan güvenilir altyapı ve güvenceden yoksun. Bu, finansal piyasalar için daha verimli, otomatik ve riski azaltılmış bir ticaret ve uzlaşma süreci ile sonuçlanacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala