bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,558.03 4.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,098.91 4.81%
bnb
BNB (BNB) $ 549.58 5.65%
solana
Solana (SOL) $ 137.65 10.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498401 3.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472674 3.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156911 5.19%

TIME, Yeni Metaverse Projesi İçin Sandbox ile Ortak Oldu

time yeni metaverse projesi icin sandbox ile ortak oldu

Dünyanın en saygın dergilerinden biri olan TIME Magazine, kripto para ekosistemiyle yakından ilgileniyor. Dergi, geçtiğimiz günlerde Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin‘e kapağında yer vermişti. NFT koleksiyonu da bulunan dergi bu kez metaverse projesi oluşturmak için kollarını sıvadı.

TIME’ın, Yeni Projesi Sandbox’ta İnşa Edilecek

TIME Magazine’in Web3 topluluk programı TIMEPieces, Sandbox metaverse platformunda “TIME Square” adlı sanal bir sanat ve iş merkezi oluşturmak için bir iş birliği yaptı.

TIME Square, New York City’deki kentsel bölgenin görsel ruhundan ve enerjisinden esinlenerek hazırlanacak. TIME Square, Sandbox metaverse’ündeki sanal arazi üzerine inşa edilecek.

time yeni metaverse projesi icin sandbox ile ortak oldu

TIME Square, TIMEPieces sahiplerine benzersiz deneyimler sunan kapsayıcı bir ortam olacak. Tartışmalara, etkinliklere, TIME Studios projelerinin gösterimlerine ve eğitim deneyimlerine sanal erişim sağlayarak TIMEPieces topluluğuna hizmet edecek.

TIME Başkanı Keith A. Grossman, konuyla ilgili şunları söyledi:

Amacımız metaverse’ün kalbi olacak bir ortam oluşturmak. TIMEPieces, Eylül 2021’de piyasaya sürüldüğünden bu yana TIME’ın kurduğu 100 yıllık miras ve erişimden yararlanarak Web3’te bir topluluk geliştirmeye odaklandık.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala