bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,237.21 2.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,068.20 2.20%
bnb
BNB (BNB) $ 560.58 2.78%
solana
Solana (SOL) $ 144.13 3.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513544 4.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482772 7.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156979 5.73%

TIME Dergisinin NFT’leri 1 Dakika İçinde Tükendi

Time Inc.

TIME dergisinin 4.676 NFT‘lik koleksiyonu inanılmaz bir hızda tükendi. Bu hızda satılan NFT’ler akıllara bot alıcıları getirdi. Paradigm’de bir araştırmacı olan Anish Agnihotri, botların oyunda olduğunu iddia etti. 

Twitter üzerinden bazı detayları paylaşan Agnihotri, konuyla alakalı şunları kaydetti:

“İlk Gelene İlk Hizmet olan herhangi bir NFT satışında, bot etkinliği yaşanır ve bu etkinlik açık artırmayı gas piyasalarına yönlendirmeye zorlar. Ek zincir içi veya zincir dışı bilgiler yalnızca botlamayı kolaylaştırır.”

nft time

TIME NFT’leri 1 Dakika İçinde Tükendi

TIMEPiece adlı NFT koleksiyonu 40 sanatçının 4.676’dan fazla eserini içeriyordu. TIME başkanı Keith A. Grossman, derginin neden sanat koleksiyonunu NFT olarak yayınlamayı seçtiğiyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“TIMEPieces, bu sefer aynı zamanda topluluğu, sadakati ve ödülleri teşvik etme hedefiyle NFT’lere yönelik son girişimimizdir. Medya alanında bugüne kadar meydana gelen NFT düşüşlerinin çoğu, üst düzey tekli baskılara veya koleksiyonların çoklu sürümlerine odaklanmış olsa da, TIMEPieces’in piyasaya sürülmesi, büyük bir medya markasının topluluk oluşturmaya yönelik bir Web3 yaklaşımını ilk kez benimsediğini gösteriyor.” 

Her NFT’yi basmanın maliyeti 0,1 ETH idi ve bu TIMEPiece NFT’lerine sahibi olanlar, Time.com’a ve diğer avantajlara ömür boyu üyelik aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala