bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,973.87 5.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.50 5.42%
bnb
BNB (BNB) $ 548.45 4.95%
solana
Solana (SOL) $ 135.59 12.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.492858 4.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461583 5.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155794 7.54%

Tim Berners-Lee, Kriptoyu Tehlikeli Olarak Nitelendirdi

tim berners lee kriptoyu tehlikeli olarak nitelendiriyorsdcafs

Kripto para sektörü hızlı bir şekilde gelişme kaydederken, birçok isim kripto para birimleri hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. Özellikle birçok isimin ortak paydası kripto para birimlerini kumar olarak görmeli diyebiliriz. Geleneksel internetin devrimcilerinden sayılan World Wide Web’in kurucusu Tim Berners-Lee, kripto paralara olumsuz bir yaklaşım sergiliyor. Web’in geleceğini tartışan Berners-Lee, kripto para birimlerinin spekülatif olduğunu belirtti.

Tim Berners-Lee, Kriptoyu Kumara Benzetti

World Wide Web’in kurucusu Tim Berners-Lee, kripto para birimini “tehlikeli” olarak nitelendirdi ve kumara benzetti. Web’in geleceğini tartışan Berners-Lee, dijital para birimlerinin “yalnızca spekülatif” olduğunu söyledi ve bunu, genellikle arkasında sağlam bir iş olmayan internet hisselerinin yüksek oranda şişirildiği nokta-com balonuyla karşılaştırdı.

tim berners lee kriptoyu tehlikeli olarak nitelendiriyorfvsdgb
World Wide Web’in kurucusu Tim Berners-Lee

World Wide Web’in kurucusu Tim Berners-Lee, kripto para birimi ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bu sadece spekülatif. Açıkçası, bu gerçekten tehlikeli. Bu, temel olarak kumar oynamaktan keyif almak istiyorsanız. Tamamen spekülatif olan belirli şeylere yatırım yapmak zamanımı geçirmek istediğim şey değil.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala