bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,955.74 1.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.70 1.17%
bnb
BNB (BNB) $ 608.41 2.97%
solana
Solana (SOL) $ 185.32 1.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613487 1.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.640419 1.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212126 5.71%

Ticketmaster, Dapper Labs Ortaklığını Duyurdu

ticketmaster dapper labs ortakligini duyurdu

Dünyanın en büyük bilet satıcısı Ticketmaster, canlı etkinlikler için NFT yayınlamak için yeni ortaklıklar kuruyor. Ticketmaster tarafından yapılan son açıklamada, etkinliklerle ilgili NFT’lerin yayınlanması için Blockchain firması Dapper Labs ile ortaklık kurulduğunu açıkladı.

Tickermaster’dan Etknilik NFT’lerine Yeni Yatırım

Bilet satıcısı devi Ticketmaster, geçtiğimiz günlerde internet sitesi üzerinde bir dijital cüzdan özelliği ve bir pazar yeri özelliği eklemişti. Ticketmaster son basın açıklamasında bu konudaki yeni ortaklığını duyurdu. Yapılan basın açıklamasında Ticketmaster, Blockchain firması Dapper Labs’ın Flow Blockchain ağı arasında kurulan yeni ortaklık, etkinlik organizatörlerinin canlı etkinliklerden önce, sırasında ve sonrasında NFT yayınlamalarına imkân tanıyacak. Bu NFT’ler, paylaşılabilir bir dijital hatıra biçimi olarak hizmet edecek. Dapper Labs’ın ortaklıklardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Mickey Maher, canlı etkinlik esnasında yayınlanacak olan NFT koleksiyonlarının hayranların günlük deneyimlerini artıracağını belirtti. Geçtiğimiz aylarda Ticketmaster, internet sitesine bir cüzdan özelliği ve dijital bir pazar yeri ekleyerek koleksiyoncuların kazandıkları NFT’leri paylaşma, ticaretini yapma ve görüntüleme işlemlerini kolaylaştırmıştı.

ticketmaster dapper labs ortakligini duyurdu 2

Ticketmaster daha önce Super Bowl LVI için 70.000 sanal hatıra bileti NFT’si basmak için Flow ile ortaklık kurmuştu. Bu ortaklık sonrasında Ticketmaster Apollo Theatre, Gavin DeGraw, The Black Crowes ve Sebastian Maniscalco da dahil olmak üzere müşterileri için Flow Blockchain ağında beş milyonun üstünde NFT basımı gerçekleştirmişti. Bununla birlikte NFL bu yıl NFT tekliflerini genişleteceğini ve 2022 sezonu boyunca ligin 32 kulübünün her biri için evinde oynayacağı en az üç karşılaşma da dahil olmak üzere yüzden fazla oyuna katılan her spor taraftarına NFT’ler vereceğini açıklamıştı. Son olarak Flow NBA Top Shot, UFC Strike ve NFL All Day gibi popüler NFT pazarlarını geliştirmesiyle bilinen bir web3 platformu olarak biliniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala