bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,160.80 0.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,549.40 0.80%
bnb
BNB (BNB) $ 615.80 4.89%
solana
Solana (SOL) $ 185.67 0.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628704 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651934 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214269 1.03%

Three Arrows, Metaverse Projesi Solice için Tur Lideri Oldu

three arrows metaverse projesi solice icin tur lideri oldu

Kripto para fonu Three Arrows tarafından yönetilen finansman turunda, Solana merkezli metaverse projesi Solice, önde gelen risk sermayesi şirketlerinden 4,3 milyon dolar topladı.

Decentraland ve The Sandbox ile benzer şekilde inşa edilmiş bir çapraz platform sanal gerçeklik (VR) oyunu olan Solice yaptığı açıklama ile aldığı yatırımı duyurdu.

three arrows metaverse projesi solice icin tur lideri oldu

Three Arrows, Metaverse Projesi Solice Yatırım Turunda Liderlik Yaptı

Solana merkezli metaverse projesi Solice için gerçekleştirilen tura Three Arrows liderlik yaptı. Tura katılanlar arasında; Alameda Research, Jump Capital, Genblock Capital, Kucoin Labs, Solar Eco Fund, CMS Holdings, Rarestone Capital gibi şirketler yer aldı.

Solice kurucusu Christian Zhang; oyunun yerel bir para biriminin yanı sıra NFT destekli oyun varlıklarını içereceğini söyledi. Varlıkların ayrıca oyun içi finansallaştırma unsurlarına sahip olacağını da ekledi. Ayrıca Christian Zhang konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Toprak sahipleri bir APY için arazi parsellerini paylayabilirler. Ancak bahis yaparken ganimet elde etmek için küçük bir şansı vardır. Kullanıcıların, ganimeti benzersiz bir NFT’ye yükseltmek için bir görevi tamamlamaları gerekecek.

Zhang; yeni özelliklerin ve endüstri uzmanlığının, Solice’in ağına kapılan ve giderek kalabalıklaşan bir pazarda öne çıkmasına yardımcı olacağını umuyor.

Three Arrows’un kurucularından Kyle Davies ve Zhu Su yaptığı açıklamada; VR teknolojisinin duyuları harekete geçiren yeni bir alan getirdiğini söylediler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala