bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,364.24 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.13 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 561.21 2.16%
solana
Solana (SOL) $ 145.21 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506408 0.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471719 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153622 2.13%

Three Arrows Kurucularına Kayıt Kararı

three arrows kurucularina kayit karari

Bir New York iflas hâkimi tarafından oluşturulan mahkeme celbi, Three Arrows’un kripto para cüzdanları, hesapları ve diğer varlıklarıyla ilgili belgelerle birlikte kurucuların iletişim kayıtlarını da istiyor.

Three Arrows Capital’e Yeni Karar

ABD’li bir iflas hâkimi, Singapur merkezli Three Arrows Capital Ltd.’nin kurucularına, başarısız kripto para hedge fonunun varlıklarıyla ilgili kayıtları tasfiye memurlarına devretme emri verdi.

New York’taki ABD İflas Mahkemesi’nden Yargıç Martin Glenn, tasfiye memurlarının hedge fonunun varlıklarını geri alma çabasının bir parçası olarak Three Arrows kurucuları Su Zhu ve Kyle Davies’i mahkeme celbi talebini kabul etti.

three arrows kurucularina kayit karari 2

Tasfiye memurlarının mahkeme dosyalarına göre, Bay Zhu ve Davies şimdiye kadar yalnızca sınırlı bir iş birliği teklif ettiler ve eksiksiz bir defter ve kayıt seti sağlayamadılar.

Tasfiye memurları, kurucuların tam olarak yerlerini belirlemek için aylar harcadıktan sonra şu anda nerede ikamet ettiklerinden emin olmadıklarını söylediler.

Cuma günü gerçekleşen mahkeme duruşmasında tasfiye memurları, kurucuların nerede olduğunu hala bilmediklerini, ancak Bay Davies’in Bali’de ve Bay Zhu’nun da Endonezya’da veya Birleşik Arap Emirlikleri’nde olduğundan şüphelendiklerini söylediler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala