bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,897.12 1.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,053.95 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 556.49 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 141.84 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522039 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.485634 3.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152777 0.19%

Three Arrows Capital’in Fonu 300’ün Üzerinde NFT Taşıdı

Three Arrows Capitalin Fonu 300un Uzerinde NFT Tasidi

Kripto piyasasının yaşadığı düşüş sonrası iflas edenler arasında iki şirket öne çıkıyor: Celsius ve Three Arrows Capital (3AC). Bu iki şirket de yatırımcılarının varlıklarını farklı stratejiler ile işleme koymuş ve kontrol edilemeyen piyasa koşullarında varlıklarını kaybetmişlerdi. Son olarak yayımlanan bir rapora göre Three Arrows Capital kurucu ortağının kurduğu NFT odaklı fon Starry Night Capital, 300’den fazla NFT’yi farklı bir adrese taşıdı. 

Three Arrows Capital 300’ün Üzerinde NFT’yi Farklı Adrese Taşıdı

Su Zhu, Kyle Davies ve takma adlı NFT koleksiyoncusu Vincent Van Dough tarafından geçtiğimiz sene kurulan The Starry Night Capital, NFT odaklı bir fon olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu noktada asıl dikkat çeken kısım, bu fonun Three Arrows Capital (3AC) ile olan bağlantısı. Öyle ki The Starry Night Capital‘in kurucusu, 3AC’nin de kurucu ortağı.

Blockchain veri analiz şirketi Nansen tarafından paylaşılan detaylara göre fon, 300’ün üzerinde NFT’yi başka adrese taşıdı. Bu NFT’lerin arasında o dönem 3.5 milyon dolara tekabül eden 1.000 Ethereum (ETH) karşılığında satılan “Pepe the Frog NFT Genesis” de yer alıyor.

Nansen ek olarak Starry Night Capital tarafından toplanan NFT’lerini bir Gnosis Safe adresine taşındığını söyledi. Bu noktada Gnosis Safe’in Ethereum’daki dijital varlıkları yönetmek için kullanılan, kullanıcıların fon ve dijital varlıklarını tam gözetim altında tutmalarına olanak veren bir platform olduğunu belirtelim.

Konu hakkında henüz resmî bir açıklama gelmese de bu transferin bir güvenlik önlemi olarak yapılmış olabileceği düşünülüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala