bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,785.97 2.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.19 2.46%
bnb
BNB (BNB) $ 583.66 2.68%
solana
Solana (SOL) $ 186.77 2.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629922 2.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653483 1.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.221442 20.71%

The Wall Street Journal: Ripple Davası Yatırımcılara Zarar Veriyor

wall street journal secyi ripple davasi nedeniyle elestirdi

Wall Street Journal, Ripple’ın savunmasına katılan yüksek profilli son medya yayın organı oldu. WSJ, SEC’yi Ripple davası nedeniyle eleştirdi. 

The Wall Street Journal’ın yayın kurulu 18 Nisan’da yayımlanan bir görüşünde, SEC’yi kripto para piyasasını düzenlemeye yönelik kendi özel yaklaşımı nedeniyle eleştirdi. Kurul, SEC’nin blokzinciri devi Ripple’a açtığı son davasının yatırımcılara zarar verdiğini iddia ediyor: 

“2 trilyon dolarlık kripto para piyasasındaki ABD’li katılımcılar, bireysel yaptırım eylemleri yoluyla pozisyonlarını açıklamayı tercih ederek, SEC’nin sağlamayı reddettiği netliği arıyorlar.”

Ripple, daha fazla netlik için yeni kripto para dostu SEC başkanı Gary Gensler’e umut bağlarken yönetim kurulu, açıklamalarının kurumun mevcut duruşunu yansıttığını iddia ediyor.

Bu ayın başlarında Forbes de Ripple’ın medya saldırılarına katılmıştı. Forbes, SEC’yi herhangi bir kanıt olmaksızın potansiyel çıkar çatışmalarıyla suçladı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala