bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,858.38 2.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,178.50 1.74%
bnb
BNB (BNB) $ 600.33 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 151.81 4.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532062 3.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475911 6.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153558 5.16%

Tether’in CEO’su Twitter Hesabını Kapattı

tether

Tether’in CEO’suna ait Twitter hesabı, USDT stablecoin’iyle ilgili bir tartışmanın ardından bugün silindi. Bugün erken saatlerde Bloomberg, Tether’in USDT tokenini destekleyen rezervler hakkında bir soruşturma yayınladı. Bu rapor, Tether’in Bitcoin teminatı ile Çin borcu da dahil olmak üzere şüpheli varlıklarla desteklediği sonucuna vardı.

Şimdi ise Tether CEO’su Jan Ludovicus van der Velde’ye ait Twitter hesabı ya kendisi tarafından ya da hesaba erişimi olan biri tarafından silindi.

tetherin-ceosu-twitter-hesabini-kapatti

Tether’in CEO’sunun Twitter Hesabına Ulaşılamıyor

Van der Velde’nin hesabı daha önce @urwhatuknow olarak biliniyordu. 4 Ekim’de yayınlanan son tweet’i hala arşivlenmiş bir sayfa olarak mevcut durumda.

“Başka bir finansal olarak köleleştirilmiş ve ölmekte olan dergi, biraz dolar getirmek ve neslinin tükenmesini birkaç gün daha geciktirmek için bir miktar #Tether FUD bulmaya çalışıyor, bizi izlemeye devam edin…”

Van der Velde, hesabı silinmeden önce bile son derece anlaşılması zor olarak tanınıyordu. Bazıları CEO’nun var olup olmadığını veya adın yalnızca bir takma ad olup olmadığını sorguluyor.

Twitter’da bir çatışma çıkmasın diye Van der Velde’nin hesabı silinmiş olabilir. Bloomberg’in yazısı düşmanca mesajlara yol açtıysa, Tether’in CEO’su hesabını kişisel nedenlerle silmiş de olabilir. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala