bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,739.08 5.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.13 3.99%
bnb
BNB (BNB) $ 551.78 6.38%
solana
Solana (SOL) $ 139.72 8.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501703 4.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455266 5.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150427 3.45%

Tether’dan Belge Sızdırma Tehdidiyle 500 BTC İstendi

tetherden belge sizdirma tehdidiyle 500 btc talep edildi

Tether, Twitter hesabı üzerinden belge sızdırma tehdidiyle 500 BTC fidye talebinde bulunulduğunu açıkladı.

Fidyeci, Tether’in taleplerini yerine getirmediği takdirde tüm kripto para sektörüne zarar verecek nitelikte bazı belgeler sızdıracağını söyledi. Tether bu hamleyi “çaresiz” olarak nitelendirdi ve ödemeyi reddederek olayı yasal mercilere taşıdığını aktardı:

“Bunun oldukça üzücü bir girişim olduğuna inansak da ciddiye alıyoruz. Bu iletişimi ve bununla ilgili fidye talebini yasal mercilere bildirdik. Her zaman olduğu gibi, bu gasp planının araştırılmasında yetkilileri tam olarak destekleyeceğiz.”

Tether CTO’Su Paolo Ardoino ise olaya tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“Şimdi Tether Truthers bile bize şantaj yapmaya çalışıyor. Bir dahaki sefere mühürlü bir kurye ve birkaç pizza ile 21 milyon BTC isteyin.”

Anlaşma Yeterli Değil

Kripto para topluluğu, geçtiğimiz hafta Tether ve Bitfinex’in New York Başsavcılığı ile yaptığı anlaşmayı yeterli bulmamış gibi görünüyor.

Bu hamlenin ardından Tether ve bankacılık ortağı Deltec Bank & Trust arasında geçen bir dizi sahte email sosyal medyada dolaşmaya başladı. Şirket, bu belgelerin sahte olduğunu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala