bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,053.16 0.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.52 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 611.75 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525497 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471358 0.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151344 1.05%

Tether, Yanlış Gönderilen 87 milyon USDT’yi Geri Aldı

tether yanlis gonderilen 87 milyon usdtyi geri aldi

Tether, Ethereum ve Tron Blockcain ağı için bir kurtarma mekanizmasına sahip durumda. Bu mekanizma sayesinde Tether, yıllar içinde kullanıcılar tarafından yanlış adreslere gönderilen 87 milyon dolar tutarındaki USDT’nin geri kazanılmasına yardımcı oldu.

tether yanlis gonderilen 87 milyon usdtyi geri aldi2

Tether Yanlış Gönderilen Milyonlarca USDT’yi İade Etti

Tether’in yanlış gönderilen hesaplar için oluşturduğu kurtarma süreci, ücretsiz bir hizmet değil. Stablecoin kuruluşu, web sitesine göre, kurtarma tutarının 1.000 ABD Doları veya en fazla yüzde 10’u tutarında ücret alır. Bu, 8.7 milyon dolara kadar kurtarma ücreti aldığı anlamına geliyor. Tether’in sadece 1.000 ABD Dolarını aşan tutarlar için kurtarma isteklerini kabul ettiğini de belirtelim.

Tether’in CTO’su Paolo Ardoino, verdiği bir demeçte, şu ifadelere yer verdi:

“Bazı kullanıcılar, DeFi projelerine veya ticaret platformlarına token gönderirken hatalar yapıyor ve bu da token’ların akıllı sözleşmelere veya fonları geri alma işlevi olmayan adreslere gönderilmesine neden oluyor. Kurtarma sürecinin bir parçası olarak, Tether bir token’ı kurtarmak için adresi kara listeye almak zorunda. Bu, o adreste tutulan tüm USDT’yi iptal eder ve fonları işlemek ve haklarına iade etmek için bir emanet adresine eşdeğer miktarda USDT’yi yeniden gönderir. Güvende olmak için Tether, kurtarma işlemini başlatmak için diğer bilgilerin yanı sıra mülkiyet onayına da ihtiyaç duyar.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala