bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,990.41 5.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,108.12 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 559.88 3.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.12 10.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499133 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464468 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152546 5.58%

Tether (USDT), Polkadot Ağında Kullanıma Sunuldu

tether usdt polkadot aginda piyasaya surdus

Tether son dönemde yaptığı çalışmalar ile sık sık gündeme gelirken bu kez Tether, Polkadot’ta Tether tokenlerinin (“USDT”) piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Söz konusu açıklama Polkadot ve Tether‘in resmi Twitter hesapları üzerinden yapıldı.

Polkadot resmi, Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Tether, ağa girip çıkmak için istikrarlı bir para birimi sağlayan Polkadot’ta başlatıldı. Polkadot bu yıl bir büyüme ve evrim yörüngesinde ve Tether’in eklenmesinin gelişmeye devam etmesine yardımcı olmak için gerekli olacağına inanıyoruz.

Tether (USDT), Polkadot Ağında Kullanıma Açıldı

Tether, USDT’yi Polkadot (DOT) ağında piyasaya sürdüğünü duyurdu. Tether CTO’su Paolo Ardoino, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Topluluğuna dijital token alanındaki en likit, istikrarlı ve güvenilir stablecoin’e erişim sunan Polkadot’ta USDT’yi piyasaya sürmekten mutluluk duyuyoruz. Polkadot bu yıl bir büyüme ve evrim yörüngesinde ve Tether’in eklenmesinin gelişmeye devam etmesine yardımcı olmak için gerekli olacağına inanıyoruz. 

tether usdt polkadot aginda piyasaya surduwe

USD₮’nin Polkadot’ta piyasaya sürülmesi, Tether’in büyüyen dijital varlık alanında işbirliğine ve birlikte çalışabilirliğe öncülük etmeye olan bağlılığını daha da vurguluyor. Stabilcoin şu anda toplam on bir ağda yayında ve Avalanche, Kusama, Ethereum, Solana, Algorand, EOS, Liquid Network, Omni, Tron, NEAR ve Bitcoin Cash’in Standard Ledger Protocol dahil olmak üzere sayılıyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala