bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,658.52 3.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,015.00 3.20%
bnb
BNB (BNB) $ 549.76 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 134.35 5.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496456 0.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.449353 3.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148348 6.16%

Tether Hazinesinden Binance’e 1 Milyar Dolar Gönderildi

Tether Hazinesinden Binancee 1 Milyar Dolar Gönderildi

Kripto para piyasası son zamanların en kötü günlerini yaşıyor. Bitcoin (BTC) 34.400 dolar seviyesinde işlem görürken, altcoin‘lerde de düşüş sürüyor. Ancak bu gelişmeler sırasında Tether‘in 1 milyar dolarlık transferi dikkat çekiyor. Öyle ki Tether, hazinesinde 1 milyar doları Binance’e aktardı.

tether hazinesinden binancee 1 milyar dolar gonderildi

Tehter Tarafından Binance’e Yapılan Transfer Hakkında Açıklama Geldi

Tether’in Binance’e yaptığı transfer kısa bir süre içerisinde dikkatleri üzerine çekti. Whale Alert tarafından bildirilen transfer hakkında Tether, henüz işlem gerçekleştirilmeden önce açıklamada bulunmuştu.

Tether yaptığı açıklamda şu detaylara yer verdi:

“Birkaç dakika içinde Tether, 2 milyar USDT’lik bir işlem gerçekleştirecek. Bu işlemde Tron TRC20‘den Ethereum ERC20‘ye dönüşen bir zincir takası gerçekleştirmek için bir 3. taraf uygulama ile koordine olacak. Tehter toplam arzı ise bu süreçte değişmeyecek.”

Bu, Tether’in yeni USDT basmadığı ve yalnızca Tron’dan Ethereum’a para dağıtıp Binance’e gönderdiği anlamına geliyor. Diğer taraftan işlem henüz gerçekleştirilmeden yapılan bu açıklama, son dönemde düzenleyicilerin dikkatini çeken Tether’in şefaflık politikasının bir parçası olarak dikkatlerden kaçmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala