bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,797.09 5.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,057.51 5.53%
bnb
BNB (BNB) $ 557.01 5.52%
solana
Solana (SOL) $ 142.31 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506234 7.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478057 11.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155551 10.19%

Tether: Celsius Yatırımılarının Rezervlerimiz Üzerinde Etkisi Yok

tether celsius yatirimilarinin rezervlerimiz uzerinde etkisi yokturfa

Bugün sizlere aktardığımız üzere kripto kredi hizmeti Celsius, bugün erken saatlerde aşırı piyasa koşullarını gerekçe göstererek, para çekme işlemlerini duraklatacağını duyurdu. Söz konusu bu açıklamanın ardından ise Celsius (CEL) de düşüşe geçti. Tüm bu olaylarından ardından Tether, resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Tether’den Celsius Yatırımı ile İlgili Açıklanma

Tether, açıklamasında Celsius yatırımılarının kendi rezervleri arasında bir ilişki olmadığını belirtti. Söz konusu açıklama Tether’in resmi Twitter hesabı üzerinde şu şekilde yapıldı:

Tether özellikle açıklamasında Celsius yatırımılarına değinerek, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Tether’in yatırım portföyü, öz sermayemizin asgari bir bölümünü temsil eden şirkete bir yatırım içerse de, bu yatırım ile kendi rezervlerimiz veya istikrarımız arasında bir ilişki yoktur. Ayrıca Celsius ile Tether ödünç verme faaliyeti (diğer herhangi bir borçluda olduğu gibi) her zaman aşırı teminatlandırılmıştır ve rezervlerimiz üzerinde hiçbir etkisi yoktur. 

Son olarak belirtmek gerekirse Celsius’un işlemleri durdurmasından sonra Celsius’un rakibi Nexo’dan bir teklif geldi. Nexo, Twitter üzerinden Celsius’u satın almak için yeterli fona sahip olduğunu söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala