bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,922.59 4.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,019.75 4.94%
bnb
BNB (BNB) $ 527.25 7.17%
solana
Solana (SOL) $ 128.40 10.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.490565 1.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444075 5.48%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148739 4.14%

Tether, BDO Italia ile Ortaklık Kurdu

tether bdo italia ile ortaklik kurduaaa

Kripto para sektöründe son dönemde birçok ortaklık haberleri ile karşılaşıyoruz. Bu kez Stablecoin ihraççısı Tether yaptığı açıklamada, muhasebe şirketinin İtalyan kolu olan BDO Italia ile rezervlerine ilişkin güvence ve raporları yayınlamak için ortaklık kurduğunu duyurdu.

Tether, BDO Italia ile El Sıkıştı

Tether, rezervlerinin tasdik raporları yayınlamak için BDO Italia ile ortaklık kurduğunu söyledi. Stabilcoin veren kuruluş ayrıca tam bir denetimden geçmeyi hedefliyor.

Tether daha önce iki Cayman Adaları merkezli muhasebe firması Moore Cayman ve MHA Cayman ile çalışmıştı. Şirket, Tether’in BDO Italia ortaklığının artık Moore ve MHA ile çalışmayacağı anlamına geliyor. 

tether bdo italia ile ortaklik kurdu

Bunun yanında Tether, üç aylık tasdikler için Temmuz ayında BDO Italia ile çalışmaya başladığını belirterek, aylık tasdiklere geçmeyi planladığını da sözlerine ekledi. Zaman çizelgesi sorulduğunda şirket, “çok yakında” aylık raporlar yayınlamayı düşünüyor.

Tether ayrıca gelecekte tam bir denetimden geçmeyi hedefliyor. “Denetim bizim için bir önceliktir” diyen şirket, “mümkün olan en kısa sürede bir denetim elde etmeyi taahhüt ettiğini” de sözlerine ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala