bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,124.91 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.58 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 549.03 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.41 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499057 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456549 3.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150052 3.25%

Tesla Yönetim Kurulu Üyesi Kimbal Musk’tan DAO Açıklaması

kb

ABD’nin Teksas şehrinde düzenlenen CoinDesk’in Consensus 2022’si hızla devam ediyor. Etkinlik kapsamında birçok önemli isim kripto para sektörü hakkında önemli açıklamalarda bulunuyor. Bu kez bir açıklamada milyarder ve DAO’lar hevesli bir yaratıcısı olan girişimci Elon Musk’un kardeşi Kimbal Musk‘tan geldi. Kimbal Musk, Consensus 2022 etkinliğinde DAO konusuna dikkat çekti.

Kimbal Musk: Çoğu DAO’nun Aslında Merkeziyetsiz Bir Şey Değil

Consensus 2022 etkinliğinde seyirci karşına çıkan Tesla Yönetim Kurulu Üyesi Kimbal Musk, çoğu DAO’nun aslında merkezi olmayan bir şey olmadığını söyledi.

tesla yonetim kurulu uyesi kimbal musktan dao aciklamasifs
Tesla Yönetim Kurulu Üyesi Kimbal Musk

Geçen yıl gıda adaletine odaklanan bir Web 3 hayır kurumu olan Big Green DAO’yu başlatan Musk, Austin, Teksas’taki etkinlikte konuşan Musk, araştırmasının çoğu DAO’nun aslında bir güç birikimini önlemek için tasarlanmadığını ortaya koyduğunu söyledi.

Kimbal Musk konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Üzerinde 1000 saat çalıştığım bu güzel şeyin kontrolünden vazgeçtiğimi hissetmek zorunda kaldım ve bence herkes bu süreçten geçmeli. Bunun yanında çoğu DAO’nun (Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon), kurucuların kontrolü elinde tutmasına izin verecek şekilde tasarlandığını düşünüyorum.

Consensus 2022 etkinliğinin ilk gününde yaşanan buradan ulaşabilirsiniz.

Consensus 2022 etkinliğinin ikinci gününü ise buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala