bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,402.26 3.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,159.60 2.48%
bnb
BNB (BNB) $ 607.87 0.63%
solana
Solana (SOL) $ 146.76 6.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528288 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476243 4.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151648 6.04%

Tesla ve SpaceX Ürünleri, Dogecoin (DOGE) İle Alınabilecek

tesla ve spacex urunleri dogecoin doge ile alinabilecek

Twitter anlaşmasını kısa bir süre önce askıya alan Elon Musk, Dogecoin (DOGE) kullanıcılarını sevindirecek bir açıklama yaptı. Elon Musk açıklamasında, Tesla ve SpaceX ürünlerinin Dogecoin ile alınabileceğini söyledi.

Tesla ve SpaceX Artık Dogecoin (DOGE) Ödemelerini Kabul Ediyor

Başarılı girişimci Elon Musk, son olarak Twitter’ı satın alma girişimi ile gündeme gelmişti. Dogecoin (DOGE) desteğiyle bilinen Musk önemli bir açıklama yaptı. Elon Musk yaptığı açıklamada Tesla ve SpaceX ürünlerinin artık Dogecoin (DOGE) ile alınabileceğini kullanıcıların bu ürünlerin satın alınmasında Dogecoin kullanabileceğini belirtti.

Hatırlanacağı üzere Tesla ürünleri için Dogecoin ödeme desteği bir süredir bulunuyordu. Sıkı bir Dogecoin destekçisi olan Elon Musk bir başka şirketi olan SpaceX için de Dogecoin desteğinin ekleneceğini açıkladı. Elon Musk’ın önemli şirketlerinden birisi olan SpaceX şu sıralar Starlink hizmetiyle ön planda.

Kullanıcıların bulundukları her yerden uydudan internet alabilmelerini sağlayan Starlink servisi ile kullanıcılar yüksek hızda internet erişimine kavuşabiliyor. Son olarak hareket halinde olan taşıtlar için RV paketi duyurulan Starlink’in bu paketinin aylık ücreti ise 135 dolar seviyesinde.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala