bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,788.89 0.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,244.24 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 605.76 1.29%
solana
Solana (SOL) $ 157.50 2.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.547555 2.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.511718 0.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160893 0.49%

Terra’nın Mirror Protokolü, Saldırılara Karşı Uyarıyor

terranin mirror protokolu saldirilara karsi uyariyor 4

Halka açık Blockchain ağı Terra, şirket içi bir varlık protokolü olan Mirror’da, resmi bir yönetim anketi aracılığıyla devam eden bir dolandırıcılık saldırısına uğradığını doğruladı. Belirtmek gerekirse Mirror ProtocolTerranın blockchaini üzerine kurulmuş bir DeFi protokolü. Hisse senetlerinin veya gerçek dünyadaki varlıkların fiyatını izleyen Mirrored Assets (mAssets) varlıkların sentetik versiyonlarını basmak, ihraç etmek ve ticaretini yapmak için kullanılıyor.

Terra’nın Mirror Protokolü Topluluğu Uyarıyor

Halka açık Blockchain ağı Terra’nın Mirror protokolüne göre; saldırgan Mirror’ın resmi web sitesinde bir dolandırıcılık durumunda topluluk havuzunun dondurulmasını öneren bir kamu anketi başlattı. Eğer planlanan dolandırıcılık eksiksiz şekilde yürütülseydi, saldırgan 25 milyon MIR tokenını alacaktı.

Dolandırıcılıkta topluluk havuzunu dondur” adlı ankete göre, dolandırıcı, bir saldırı durumunda daha güvenli topluluk yönetişim kurallarına yükseltmeyi teklif ediyor. Dolandırıcı bir hack durumunda daha güvenli toplum yönetişim kurallarının yükseltme önerir. Bilgisayar korsanı ankette olumlu bir çoğunluk elde ederse, bilgisayar korsanının adresine 25 milyon MIR tokenı ( yazım sırasında 64,2 milyon dolar değerinde ) gönderilecek.

terranin mirror protokolu saldirilara karsi uyariyor
Kaynak: mirrorprotocol

Yukarıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü gibi, Mirror’ın topluluğu uyarmak için saldırganın anketi 1 Ocak’a kadar oylamaya açık bırakacak. Ancak Mirror ekibi, dikkatsiz yatırımcıları uyarmak için Anket 212’yi başlattı. Anket şu şekilde;

terranin mirror protokolu saldirilara karsi uyariyor 2
Anket 212

Mirror protokolü; 211 anketi kendisine 25.000.000 MIR gönderiyor. Topluluk fonlarını gönderen herhangi bir ankete Hayır oy verin” şeklinde uyardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala