bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,879.12 4.52%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.98 4.61%
bnb
BNB (BNB) $ 556.89 3.97%
solana
Solana (SOL) $ 142.79 8.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506073 6.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477857 9.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155626 8.47%

Terra’nın Kurucu Ortağı Dolandırıcılık Suçlamalarını Reddetti

Terranin Kurucu Ortaği Dolandiricilik Suçlamalarini Reddetti

Bir zamanlar kripto para sektörünün en popüler 2 token’ının arkasındaki şirket Terraform Labs, dolandırıcılık ile suçlanmaya devam ediyor. Milyonlarca yatırımcının büyük zararlar gördüğü olayda birçok kurum ve kuruluş Terraform Labs hakkında soruşturma başlatmıştı. Son olarak Terraform Labs kurucu ortağı Daniel Shin dolandırıcılık suçlamalarını reddetti.

Terra'nın Kurucu Ortağı Dolandırıcılık Suçlamalarını Reddetti

Terra’nın Kurucu Ortağı Dolandırıcılık İddialarını Yalanladı

Kripto para dünyasının en büyük çöküşlerinden birisi olarak kabul edilen LUNA ve UST, arkasında milyonlarca yatırımcıyı zor durumda bıraktı. Devamında ağı yeni bir güncelleme ile iki farklı ağa ayıran Terra’nin yeni token’ı LUNA 2.0 ise yatırımcıların zararını neredeyse hiç karşılayamadı.

Bunun üzerinde bu olayların bir dolandırıcılık olduğu iddiası gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Ancak Terraform Labs’in kurucu ortağı Daniel Shin’e göre Blockchain üzerindeki algoritmada herhangi bir kusurun farkında olmadıklarını söyledi.

Terraform Labs’ın kurucu ortağı Daniel Shin, yatırımcıların dolandırıcılık ve mali düzenlemeyi ihlal suçlamalarını da reddetti. Shin, Financial Times‘a verdiği bir demeçte şu ifadelere yer verdi:

“Ödeme ödeme sistemini Blockchain teknolojisiyle yenilemek istediğimiz için aldatma niyeti yoktu”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala