bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,887.85 2.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,038.54 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 549.32 2.59%
solana
Solana (SOL) $ 137.36 0.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498008 0.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448832 0.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148506 1.03%

Terraform Labs, Toplu Davaları Reddetmeye Çalışıyor

terraform labs toplu davalari reddetmeye calisiyorr

Terra blockchain ağının stablecoin’i olan Terra USD (UST) ve kripto para birimi Terra’nın (LUNA) değer kaybetmesi sonrasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Terra’nın arkasındaki şirket olan TerraForm Labs’ın şirket içindeki Hukuk Departmanı’nda çalışan kişilerin istifa ettiği iddia edilmişti.

Terraform Labs, Toplu Davaları Reddetmek İstiyor

Terraform Labs, atıfta bulunulan Amerika Birleşik Devletleri menkul kıymetler yasalarının kendi yabancı ülkelerde geliştirilen protokolleri için geçerli olmadığını ileri sürerek, şirkete karşı toplu dava açılmasını istiyor. Terraform Labs, California federal yargıcından, şirketin kayıt dışı menkul kıymetler sattığını ve yatırımcıları yanılttığını iddia eden Nick Patterson tarafından açılan bir yatırımcı davasını reddetmesini talep etti.

terraform labs toplu davalari reddetmeye calisiyort

Law360’a göre Terraform’un görevden alma önergesi, federal menkul kıymetler yasalarının ve davadaki posta ve telgraf dolandırıcılığı suçlamalarının yalnızca yurt içinde geçerli olduğunu savundu. Yatırımcılar adına dava açan Nick Patterson, posta ve elektronik dolandırıcılık iddialarının yurt içinde meydana geldiğini yeterince savunmadı.

Önerge ayrıca, Terraform’a göre, davacının Terra tokenları içeren dijital cüzdanların yerini tespit edemediğini ve bu durumun aile içi yaralanma iddialarını geçersiz kıldığını belirtiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala