bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,784.97 2.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.37 1.58%
bnb
BNB (BNB) $ 581.34 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 187.28 1.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626724 2.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651011 0.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220049 19.40%

Terra CEO’su Kriz Sırasında UST ve LUNA Satılmadığını Söyledi

terra ceosu kriz sirasinda ust ve luna satilmadigini soyledi

Kripto para piyasasının ani düşüşü ile beraber son günlerin en çok konuşulan konusu Terra (LUNA) diyebiliriz. Terra (LUNA) ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ederken Terra Labs CEO’su Do Kwon resmi Twitter hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı. Do Kwon özellikle kriz sırasında hiçbir şey satmadığını açıkladı.

Terra CEO’su Kwon resmi Twitter hesabı üzerinden yeni açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda son günlerini UST’nin 1 doların altına düşme sürecinde sıkıntı yaşamış aile bireyleri, arkadaşları, Terra müşterileri ve topluluktan kişiler ile telefon görüşmeleri yaparak geçirdiğini belirtti.

Terra CEO’su Do Kwon’dan UST ve LUNA Açıklaması

Terraform Labs kurucu ortağı ve CEO’su Do Kwon, sosyal medya sessizliğini Terra’nın LUNA tokeni ve ilgili stablecoin UST’nin çöküşüyle ​​ilgili üçlü tweet ile bozdu.

Do Kwon yaptığı açıklamada yaşanan tüm bu krizler sırasında kendisi ve içinde bulunduğu herhangi bir kurumun kazanç sağlamadığını söyleyen Kwon, kriz sırasında LUNA ve UST satışı gerçekleştirmediğini de açıklamalarında yer verdi.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse Terra Labs CEO’su Do Kwon, neredeyse sıfır olan Terra blockchain ağını kurtarmak için yeni bir “Canlandırma Planı” paylaşmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala