bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,269.22 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,158.49 3.06%
bnb
BNB (BNB) $ 606.96 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 6.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526473 3.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476651 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151336 6.43%

Tennessee’deki Bitcoin Madencilerine İmar Yasası Şoku

Tennesseedeki Bitcoin Madencilerine İmar Yasasi Şoku

Özellikle son dönemde kriptolar üzerindeki artan regülasyon çalışamaları ile birlikte birçok nokta dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak Bir yargıç, Tennessee‘deki bir bitcoin madenciliği tesisinin imar yasalarını ihlal ettiğine karar verdi.

Bitcoin Madencilik Tesisi Tennessee İmar Yasalarına Takıldı

Tennessee’de gürültü şikayetleri nedeniyle bölge sakinleri ve yerel yetkililerle çatışan bir bitcoin madencisi Salı günü mahkemede verdiği savaşı kaybetti.

Tennesseedeki Bitcoin Madencilerine İmar Yasasi Şoku

News Channel 11’e göre bir yargıç, Red Dog Technologies tarafından yürütülen madencilik operasyonunun imar kurallarını ihlal ettiğini tespit etti.

Şirketin avukatı mahkemede Red Dog’un kamu hizmeti türü bir hizmet sağladığını savundu, ancak yargıç, Bitcoin madenciliğinin bu kategoriye girmediğine karar verdi.

Red Dog Technologies aleyhine bir başka dava ise geçen yılın Ağustos ayında bir mukim tarafından açılmıştı. Aylardır madencilik merkezine yakın yaşayan insanlar, madencilik için gerekli donanımı soğutan fanlardan kaynaklanan gürültü seviyelerinden şikayet ediyordu.

Verilen bu karar ile birlikte Red Dog’un başı çıkarttığı gürültü ile dertte gibi gözüküyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala