bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,971.41 4.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,098.51 2.56%
bnb
BNB (BNB) $ 560.60 3.56%
solana
Solana (SOL) $ 143.74 7.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499321 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471967 5.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152457 4.11%

Tencent Cloud, Web3 Ekosistemi Geliştirme Desteğini Duyurdu 

tencent cloud web3 sirketi strange universe technology ile is birligi yapti

Birçok şirket kripto dünyasına adım atmış durumda. Tencent Cloud da bu şirketlerden biri. Çıkan son haberlere göre; Tencent Cloud, Web3 topluluğuna olan bağlılığını belirtir ve inşaatçıların Web3’ün benimsenmesini hızlandırmasına yardımcı olmak için harekete geçti.  

Tencent Cloud, Web3 Ekosistemi Gelişimi için Harekete Geçti

Küresel teknoloji şirketi Tencent, Web3 topluluğunun gelişen büyümesine önemli ölçüde katkıda bulunmayı amaçlayan Web3 ekosisteminin gelişimini destekleme taahhüdünü duyurdu. 

Hatırlatmak gerekirse Tencent, geçen yıl Haziran ayında başlattığı ve yaklaşık 300 kişiyi işe aldığı, gerçeklik biriminde hem sanal gerçeklik yazılımı hem de donanım oluşturmak için iddalı plan yaptı. Ancak artan maliyetler ve piyasa koşullarını göz önüne alan video oyun şirketi, sanal gerçeklik planlamasından vazgeçti.

tencent cloud web3 ekosistemi gelistirme destegini duyurdusdzsvfd 1

Tencent Cloud International Kıdemli Başkan Yardımcısı Poshu Yeung, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Tencent Cloud’da, fiziksel ve dijital ekonomilerin buluşup bütünleştiği Sürükleyici Yakınsama kavramını başlatan yeni bir internet yinelemesi olan Web3 ile bir gelecek görüyoruz. Verimli, şeffaf bir dijital geleceği keşfetmek ve buna uyum sağlamak isteyen daha fazla işletmeyle, Web3 için güçlü teknik destek sağlamak ve endüstri ile çalışmak için oyun, ses ve video alanlarındaki uzun yıllara dayanan teknik deneyimimizden yararlanmaya hazırız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala