bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,920.13 1.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.88 0.26%
bnb
BNB (BNB) $ 541.53 2.28%
solana
Solana (SOL) $ 137.50 0.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496711 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460399 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156565 1.76%

Telefonica, Türkiye Aramalarından 10 Gün Ücret Almayacak

telefonica turkiye aramalarindan 17 subata kadar ucret almayacakdfvdgfbfg.jpg

Kahramanmaraş merkezli deprem Türkiye’yi derinden sarstı. Birçok ülkeden deprem bölgesine yardımlar gelmeye başladı. Özellikle Haluk Levent‘in kripto cüzdan adresini paylaşmasının ardından kripto para birimi ile de birçok destek yapıldı. Desteklerin ardı arkası kesilmezken, bir destek haberi de Telekom şirketi Telefonica Almanya‘dan geldi. Telefonica, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Almanya’dan Türkiye’ye yapılan aramaların 17 Şubat’a kadar ücretsiz olacağını duyurdu.

Telefonica, Türkiye Aramalarından 17 Şubat’a Kadar Ücret Almayacak

Telekom şirketi Telefonica Almanya, yaptığı açıklamada Telefonica’nın kendi markaları O2, O2 Business, Blue, AY YILDIZ ve Ortel Mobile ile Almanya’dan Türkiye ve Suriye’ye 9 Şubat-17 Şubat’ta yapılan arama ve gönderilen SMS’lerden ücret alınmayacağı bildirildi.

telefonica turkiye aramalarindan 17 subata kadar ucret almayacakdvdfv

Telefonica Almanya açıklamasında yıkıcı depremlerden etkilenen Türkiye’ye taziyede bulunuldu. Ayrıca Telekom şirketi Telefonica Almanya tarafından belirlenen süre boyunca Türkiye’de ücretsiz dolaşım sunulduğu belirtilen açıklamada, “Bu, insanların aileleri, arkadaşları ve sevdikleriyle bağlantıda kalmalarına yardımcı olmak içindir. Ayrıca, sahadaki yardımcıları da destekler. Tüm ekiplerimizdeki yardım etme isteği muazzam. Diğer yardım seçenekleri şu anda incelenmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala