bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,198.47 1.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.36 1.76%
bnb
BNB (BNB) $ 618.73 2.06%
solana
Solana (SOL) $ 148.56 0.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532623 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478104 0.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153997 0.93%

Tel Aviv Menkul Kıymetler Borsası, Dijital Varlık Platformu Kurmayı Planlıyor

Israil Dijital Devlet Tahvili Cikarmaya Hazirlaniyor

İsrail merkezli Tel Aviv Menkul Kıymetler Borsası (TASE), bugün yayınlanan bir strateji belgesine göre, Blockchain tabanlı bir dijital varlık ticaret platformu kurmayı planlıyor.

İsrail Borsası, Dijital Varlıklar için Platform Oluşturacak

İsrail Tel Aviv Menkul Kıymetler Borsası, kripto para ve Blockchain araçlarını hizmetlerine entegre etme planlarını açıkladı. 2023’te başlayacak olan plana göre, dijital varlık borsası da geliştirilecek.

tel aviv menkul kiymetler borsasi dijital varlik platformu kurmayi planliyord

Platformun oluşturulması, kurumun önümüzdeki beş yıl için yol haritasını ortaya koyan belgede belirtilen dört hedeften biri. Tel Aviv Menkul Kıymetler Borsası (TASE) konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Yenilikçi teknolojilerin uygulanmasını teşvik etmek istiyor ve mevcut piyasa altyapısını iyileştirmek için değişmez kayıt tutma, tokenizasyon ve akıllı sözleşmeler (kripto ticaretini yürütmek için kullanılabilecek ) için dağıtılmış defterlerin (DLT) kullanımını keşfedecek, ve dijital varlık hizmetleri ve ürünleri sunuyoruz.

Bu arada İsrailli düzenleyiciler ve milletvekilleri, ülkedeki düzenlenmiş kripto faaliyetlerini teşvik etmeye ilgi duyduklarını belirttiler. Bu yılın başlarında, ülkenin sermaye piyasası düzenleyicisi, kripto servis sağlayıcıları için ilk lisanslarını verdi ve TASE, blockchain tabanlı bir dijital devlet tahvili çıkarmak için Maliye Bakanlığı ile birlikte çalışıyor .

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala