bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,092.90 4.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,080.38 4.91%
bnb
BNB (BNB) $ 543.36 6.38%
solana
Solana (SOL) $ 134.31 11.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.48982 4.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460365 5.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155334 4.68%

Teksas Senatosu, Kripto Madencileri için Yasa Tasarısı Üzerinde Çalışıyor

kazakistan kripto madencilik vergisini artiracak 2

Kripto para sektörü ile birçok ülke yakından ilgilenmeye başladı. Birçok komite bu alandaki çalışmalarını da bir adım öteye taşımak için harekete geçti. Son olarak Teksas Senatosu komitesi, kripto madencileri için teşvikleri kaldıran yasa tasarısı üzerinde çalışıyor.

Teksas Senatosu’dan Kripto Madencileri için Yasa Tasarısı

Teksas Senatosu İş ve Ticaret Komitesi, eyaletin kripto dostu düzenleyici ortamı altında faaliyet gösteren madencilere yönelik teşvikleri büyük ölçüde kaldıracak bir yasa çıkardı. Komitenin 4 Nisan’daki bir oturumunda, Teksas milletvekilleri, ilk olarak eyalet Senatörü Lois Kolkhorst tarafından sunulan Senato Yasa Tasarısı 1751’e ilişkin 10-0 oyla ilerlemeyi kabul etti.

1473192

Önerilen mevzuat, kripto madenciliği tesislerine kısıtlamalar eklemek için Teksas’ın kamu hizmetlerinin ve vergi kodunun bölümlerini değiştirecek.

Tasarıya göre, Teksas’ın elektrik şebekesindeki yük azaltmalarını telafi etmeyi amaçlayan bir programa katılan kripto şirketleri programdaki tüm yüklerin gerektirdiği toplam yükün yüzde 10’undan az beklenen taleple sınırlandırılacak. Bazı kripto madenciliği şirketleri de Eylül ayında başlayan programa katılım için eyalet vergilerinde indirim alamayacak.

Öte yandan Teksas, görünüşte gevşek düzenleyici rejimi ve uygulamanın Çin’de büyük ölçüde yasaklanmasının ardından kripto madencileri için bir şekilde bir işaret haline geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala