bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,526.02 3.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,073.36 2.31%
bnb
BNB (BNB) $ 552.62 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 142.87 6.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503268 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458743 2.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152315 2.57%

Teknoloji Devi SK Telecom, Kripto Para Cüzdanını Piyasaya Sürecek

teknoloji devi sk telecom kripto para cuzdanini piyasaya surecek

Kripto para sektörünün gelişme kaydetmesi ile beraber teknoloji devleri de bu alanda yer almaya başladı. Son olarak daha yaygın olarak SK Telecom olarak da bilinen Korea Mobile Telecommunications Services Corp, AhnLab Blockchain Company ve Atomrigs Lab ile bir dijital varlık cüzdan hizmetinin geliştirilmesi konusunda işbirliği yapmak için bir anlaşmaya vardığını duyurdu.

SK Telecom, Kripto Para Cüzdanını Piyasaya Sürüyor

Güney Kore’nin en büyük operatörü olan SK Telecom, dijital bir cüzdan çıkarmak için kripto firmaları AhnLab Blockchain Company ve Atomrigs Labs ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Yeni dijital cüzdan hizmeti, Atomrigs Lab tarafından geliştirilen Secure MPC şifreleme teknolojisini kullanacak. SK Telecom’un dijital varlık birimine liderlik eden Oh Se-hyeon, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Çevrimiçi ortam, kullanıcının tüm verilere sahip olduğu ve yönettiği Web3 çağına geçiyor. Web3 dijital cüzdanının bu ortak projesi, SK Telecom’un Web3 pazarına tepkisi için çok önemli bir başlangıç ​​noktası olacak

Ayrıca Atomrigs Lab CEO’su Cheong Woo-hyeon da konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Kişisel cüzdanlar Blockchain ekosisteminin genişlemesini engelliyor çünkü onları aynı anda güvenli ve kullanışlı hale getirmek çok zor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala