bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,269.22 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,158.49 3.06%
bnb
BNB (BNB) $ 606.96 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 6.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526473 3.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476651 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151336 6.43%

Tek Bir Ethereum İşlemi için 39.000 Dolarlık İşlem Ücreti!

tek bir ethereum islemi icin 39 000 dolarlik islem ucretiwed

Kripto para yatırımcısı Jason Williams, sosyal medya platformu Twitter üzerinden Ethereum ile dalga geçti. Merge güncellemesiyle daha bir ön plana çıkan ve ağ verimliliğini artıran Ethereum, tek bir ağ işlemindeki işlem ücreti nedeniyle gündeme geldi. Bunun yanında Ethereum (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, protokolü ve ağ yapısını iyileştirme konusunda taahhüdünü yinelemişti. Buterin, projenin daha verimli bir hale geleceğini düşünüyor.

Tek Bir Ethereum İşlemi için Ödenen Tutar: 39.000 Dolar

Ethereum (ETH), tek bir işlemde yansıyan 39 bin dolarlık işlem ücretiyle gündeme geldi. Ethereum kullanıcılarından biri, Twitter hesabında tek bir işlem için 39.050 dolarlık işlem ücreti ödendiğini paylaştı. Söz konusu paylaşım şu şekilde:

Williams’ın bahsettiği işlemin ne olduğu belirsizliğini koruyor olsa da, yapılan paylaşım Ethereum ağının gaz savaşlarıyla mücadele konusunda hala ne kadar ilerlemesi gerektiğine ve kullanıcıların işlem ücretleri için çok yüksek bir miktar ödeme olasılığına gerçeklik katıyor.

The Merge’den önce Ethereum kullanıcılarının en büyük endişelerinden biri, işlem maliyetlerinin tavan yapmasıydı. O zamanlar, kullanıcıların işlemlerinin gerçek değerinden nispeten daha yüksek bir miktar ödemesi alışılmadık bir durum değil

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala