bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,851.72 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,541.57 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 604.99 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 184.56 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613474 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639835 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212894 6.55%

Team Paribu Seninle, Bursa’daki Öğrencilere Destek Oldu

Team Paribu Seninle Bursadaki Ogrencilere Destek Oldu 2

Yaptığı sosyal destek çalışmaları ile sık sık gündeme gelen Paribu, Team Paribu Seninle ile öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Geçmişte birçok projeye imza atan ekip, bu sefer de Bursa‘daki öğrencilerin spor ekipmanı ihtiyaçlarını karşıladı. Proje kapsamında Bursa’nın Yıldırım ilçesindeki Karapınar Şehit Samet Çaldır İlkokulu’na, spor ekipmanı ihtiyaçlarını karşılamak üzere ziyarette bulunuldu.  

Team Paribu Seninle Bursadaki Ogrencilere Destek Oldu 2

Team Paribu Seninle ile Bursa’daki Öğrencilere Spor Ekipmanı Desteği

Bir süredir Team Paribu Seninle projesi ile gençlerin ihtiyaçlarına odaklanan Paribu, İhtiyaç Haritası ile yürüttüğü Team Paribu Seninle projesiyle spor ekipmanlarına erişim imkânı olmayan gençlere ulaşmaya devam ediyor. Bugüne kadar farklı şehirlerde öğrencilerin spor ihtiyaçlarını karşılayan Team Paribu Seninle, son olarak Bursa’da 600 öğrenciye ulaştı. Böylece projenin ulaştığı toplam öğrenci sayısı 9833’e yükselmiş oldu.

Paribu CEO’su Yasin Oral, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları aktardı:

“Türkiye’nin bir spor ülkesi olma potansiyeline inancımız doğrultusunda, spora ve sporculara katkı sağlamak amacıyla oluşturduğumuz Team Paribu kapsamında projeler üretmeye devam ediyoruz. Geleceğin sporcularının yetişmesi adına yürüttüğümüz çalışmalardan biri de Team Paribu Seninle projesi. İhtiyaç Haritası ile birlikte, gençlere ulaşarak onların sporla buluşmasının önünde yer alan engelleri ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Bu bakış açısıyla ulaştığımız okullara şimdi de Bursa’daki Karapınar Şehit Samet Çaldır İlkokulu’nu eklemiş olduk. Burada çocuklarla bir araya gelmek, onlara katkı sağlamak bizim için mutluluk verici.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala