bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,051.16 3.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.84 4.70%
bnb
BNB (BNB) $ 610.13 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521164 4.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472398 5.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150604 7.37%

TBY Holding, Türkiye’de Tokenizasyon Projelerinin İlk Örneğini Başlatıyor

tby holding turkiyede tokenizasyon projelerinin ilk ornegini baslatiyor

TBY Holding, Türkiye’de tokenizasyon projelerinin ilk örneğini başlatıyor. 

Bir Anadolu Ajansı haberine göre TBY Holding, çok yakın zamanda doğudaki bir altın sahası ile Türkiye’deki tokenizasyon projelerinin ilk örneğini başlatacaklarını duyurdu. TBY Holding İnovasyon Direktörü Erdal Can Alkoçlar, tokenizasyonun ülke ekonomisine emsalsiz bir katma değer katacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Tokenizasyonunun ülke ekonomisine emsalsiz bir katma değer oluşturacağı aşikar. Çok yakın zamanda doğu bölgesindeki bir altın sahası ile bahsi geçen tokenizasyon projelerinin ilk örneğini başlatacağız.”

Alkoçlar, kripto para topluluğunun son zamanlardaki gündem maddesi olan dalgalanmalar hakkında da konuştu:

“Dalgalanma faktörlerinin önüne geçmenin ve kripto varlıkların muteber birer yatırım aracı olarak kalmalarını sağlamanın yolu, değeri ya da miktarı sabitlenmiş stablecoin’lerin tesisi olduğuna inanıyorum. Özellikle ülkemizin büyük IV. grup maden potansiyeli, yatırımcıyı en geniş kapsamda koruyacak bir hukuki altyapı ile, stablecoin projeleri çerçevesinde tokenizasyonun ülke ekonomisine emsalsiz bir katma değer oluşturacağı aşikar.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala