bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,183.66 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,007.10 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 544.17 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 139.02 3.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488548 1.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444287 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147857 0.24%

Tarih, Sanat ve Teknoloji Temalı Overdaze Etkinliği Gerçekleşti

overdaze

Küresel olarak kripto ve devamında NFT‘nin popülaritesi hızla artmaya devam ederken, sanat camiası tarafında da artık sık sık bu teknolojilere rastlıyoruz. Özellikle son dönemde müzik ve moda sektöründen büyük şirketleri Blockchain alanında büyük yatırımlar yaparken görüyoruz.

Tarih Sanat ve Teknoloji Temali Overdaze Etkinliği Gerçekleşti 2 1

Yine bu çalışmalardan biri olarak Overdaze, bizim de BTCHaber olarak katıldığımız lokal sanatçılarla bir araya gelerek, Bitay sponsorluğunda teknoloji ve sanatın bir arada olduğu bir etkinlik düzenledi.

Tarih Sanat ve Teknoloji Temali Overdaze Etkinliği Gerçekleşti

Grand Pera Cercle D’orient Binasında NFT Sergisi ve Moda Defilesi Gerçekleşti

26 Mart 2022 tarihinde 1800’lerden kalma tarihi dokusunu koruyan Grand Pera Cercle D’orient binasında gerçekleştirilen Overdaze etkinliğinde, ses meditasyonu, sanal gerçeklik deneyimi, pop art heykel ve NFT sergisi, moda defilesi, dövme deneyimi gibi birçok alt etkinlikler gerçekleştirdi.

Etkinlikte birçok müzik grubu ve sanatçı yer alırken, misafirlere sanal gerçeklik ve VR deneyimi yaşatıldı.

Son dönemde birçok şirketin bu tür etkinliklere yoğunlaştığını görüyoruz. Bunun en büyük sebeplerinden birisi, sanal gerçeklik ve metaverse gibi kavramların birçok kişinin ilgini çekmesi. Ek olarak hızla büyüyen NFT sektörü de bu alandaki ilgiyi artırmış durumda.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala