bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,009.15 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,057.33 2.03%
bnb
BNB (BNB) $ 558.11 2.76%
solana
Solana (SOL) $ 142.54 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507885 4.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477554 7.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155592 6.21%

Tango, Metaverse Oyunları için Özel Konsolunu Tanıttı

tango metaverse oyunlari icin ozel konsolunu tanitti

Başarılı Blockchain oyunu Binamon’un arkasındaki ekip, metaverse ve NFT oyun deneyimlerini kolaylaştıran Tango Chain’i piyasaya sürüyor. Yeni tanıtılan Tango Chain’e ise fiziksel bir oyun konsolu eşlik ediyor.

Facebook’un Ekim ayının başlarında Meta olarak yeniden markalaştığını açıklaması ve metaverse hedeflerini gerçekleştirmek için Avrupa’da 10.000 uzmanı işe alacağını söylemesinin ardından Blockchain tabanlı metaverse platformları büyük ilgi görüyor.

tango chain metaverse ve nft deneyimlerini kolaylastiriyor 3

Metaverse Oyunları için İlk Özelleştirilmiş Konsol

Tango Chain, metaverse ve NFT tabanlı oyunlar için geliştirdiği bir konsol ile karşımıza çıkıyor. Tango’nun iddialarına göre bu konsol içerisinde entegre cüzdan, parmak izi okuyucu ve en son nesil donanıma sahip.

Mevcut diğer oyun konsolları ile uyumlu olan cihaz, metaverse ve Play to Earn tabanlı oyunlar için ise özellikle optimize edilmiş durumda.

Bunlara ek olarak Tango Chain, Ethereum ve ERC-20 tokenları ile tam uyumlu olarak birçok avantaj ve özellik sağıyor. Tango Chain; metaverse için ilk özelleştirilmiş Blockchain olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca Tango Chain oyuncular tarafından oluşturulan, oyunlarda yüzde 100 uzmanlaşmış tek ağ konumunda.

Tango Chain ve popüler oyun Binamon’un geliştiricisi TB Labs, konu hakkında şunları söyledi:

Tango, yalnızca Blockchain teknolojisi için değil, Metaverse’ler ve oynayarak kazanılan oyunlar için de bir devrim olacak.

Ayrıca Tango Chain, ilk yatırım turlarını da başarılı bir şekilde tamamladı. Bunun yanında Tango Chain, metaverse deneyimi için DEXT Force ve Huawei Cloud ile ortaklık kurduğunu da belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala