bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,130.91 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.58 4.90%
bnb
BNB (BNB) $ 604.52 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 143.15 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515305 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46508 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148667 7.42%

TAG Heuer ve Hublot, Piyasanın Durumuna Rağmen Kripto Kabul Ediyor

tag heuer ve hublot piyasanin durumuna ragmen kripto kabul ediyordff

Kripto para piyasasındaki düşüş ile beraber birçok kripto kabul eden şirketler bu durumdan olduka etkiledi. Son dönemde kripto kabul eden şirketler de artış kaydedildi. Bu kez The New York Times tarafından yayınlanan bir rapora göre; kripto para birimini bir ödeme yöntemi olarak kabul etmeye yeni başlayan markalar, kripto kabul devam edeceklerini söylediler.

 TAG Heuer ve Hublot, Kripto Kabul Etmeye Devam Ediyor

TAG Heuer ve Hublot, piyasanın son birkaç aydaki hızlı düşüşüne rağmen ödeme olarak kripto para birimini kabul etmeye devam edeceklerini söyleyen birçok lüks saat markasından ikisi olarak karşımıza çıkıyor.

tag heuer ve hublot piyasanin durumuna ragmen kripto kabul ediyoras 1

TAG Heuer’in CEO’su Frédéric Arnault, Temmuz ayı başlarında markanın Eysins, İsviçre’deki ofislerinden yaptığı bir video röportajında ​​şunları söyledi:

Kripto ödemeleri, birçoğu asla kullanmayacak olsa bile müşterilerimize sunduğumuz bir hizmet daha. Zaten kripto para biriminde birkaç yüz adet sattık.

İlginç bir şekilde, bir TAG Heuer müşterisi kripto para birimi ile ödeme yapmayı seçerse, ödeme sırasında işlemi önceden belirlenmiş bir döviz kuru üzerinden tamamlamak için on beş dakikalık bir pencereye sahip. Bunun ötesinde, oran değişebilir ve önemli ölçüde farklı olabilir. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala