bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,785.97 2.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.19 2.46%
bnb
BNB (BNB) $ 583.66 2.68%
solana
Solana (SOL) $ 186.77 2.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629922 2.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653483 1.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.221442 20.71%

Sygnum Bank, Cardano Staking Hizmeti Sunacak

sygnum bank cardano staking hizmeti sunacak

Kripto para odaklı şirketlerine ek olarak, bankalar da hizmetlerinin arasında kripto para birimlerini dahil ediyor. Son olarak bugün İsviçre dijital bankası Sygnum Bank, banka seviyesindeki stake hizmetini şu anda piyasa değerine göre sekizinci en büyük protokol olan Cardano’yu (ADA) içerecek şekilde genişlettiğini duyurdu.

Sygnum Bank’dan Cardano Staking Hizmeti

İsviçre merkezli dijital bankası olan Sygnum Bank, Cardano stake hizmetini başlattığını duyurdu. Söz konusu açıklama Sygnum Bank‘ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı:

Sygnum halihazırda Ethereum ve Tezos üzerinde stake yapma imkanı sunuyor. Bunun yanında müşteriler artık Cardano’yu da mevcut cüzdanlarından stake edebilecek.

Sygnum Bank İş Birimleri Başkanı Thomas Eichenberger, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Dijital varlıkların kurumsal olarak benimsenmesi artmaya devam ederken, temel protokollerin yanı sıra ödül kazanma becerisine yönelik talep de artmaya devam ediyor. Sygnum’un banka düzeyinde stake teklifi, Şimdi Cardano da dahil olmak üzere, müşterilerimize düzenlenmiş bir bankanın güvenliği ve gönül rahatlığıyla desteklenen geniş bir yatırım fırsatları yelpazesi sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala