bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,028.35 4.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,970.75 3.60%
bnb
BNB (BNB) $ 531.90 1.18%
solana
Solana (SOL) $ 131.07 3.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49204 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442311 3.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146313 5.76%

Suudi Arabistan ve The Sandbox Ortaklığa Gitti

suudi arabistan ve the sandbox ortakliga gitti

Dünya genelinde Blockchain temelli teknolojilerin benimsenmesi artmaya devam ediyor. Bu noktada pek çok ülke kripto şirketleriyle birlikte iş birliğine gidiyor. Konu hakkında yapılan son açıklamaya göre Suudi Arabistan ve The Sandbox ortaklığa gittiğini duyurdu.

The Sandbox ve Suudi Arabistan Ortaklığı Duyuruldu

Son dönemin popüler konularından birisi olan Metaverse gelişmeye devam ediyor. Metaverse oyun platformu The Sandbox tarafından yapılan açıklamada Suudi Arabistan ile bir tür anlaşmaya varıldığı belirtildi. Konu hakkında daha fazla bilgi verilmedi.

suudi arabistan ve the sandbox ortakliga gitti 2

Konu hakkında açıklama yapan Sandbox kurucu ortağı ve COO’su Sebastien Borget şu ifadeleri kullandı:

The Sandbox ve Suudi Arabistan Dijital Hükümet Otoritesi arasındaki ortaklığımızı imzalamamız bizim için çok önemli bir gelişmeydi. Kurulan bu ortaklıkla birlikte metaverse aktivasyonlarında pek çok yönü keşfetmeyi, tavsiyelerde bulunmayı ve endüstriyi desteklemeyi dört gözle bekliyoruz.

The Sandbox henüz kitlesel benimsemeye yakın bir şey elde edememiş olsa da pek çok yönetici ve yatırımcı tarafından metaverse alanının geliştirilmesinde erken bir lider olarak görülüyor. Dijital platform The Sandbox ile birlikte kullanıcılar oyunlar içinde kendi mini evrenlerini oluşturabiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala