bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,000.95 0.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,264.02 2.58%
bnb
BNB (BNB) $ 607.17 0.49%
solana
Solana (SOL) $ 159.08 2.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550804 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.509372 0.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162978 3.17%

Suudi Arabistan Ulusal Günü Metaverse’de Kutlanacak

suudi arabistan ulusal gunu metaversede kutlanacak

Metaverse evreni gelişimini sürdürürken birçok ülke bu konuda çalışmalar yapmaya devam ediyor. Metaverse alanıyla ilgili çalışan ülkelerden biri olan Suudi Arabistan, geçtiğimiz ocak ayında bir ilke imza atmıştı. Suudi Arabistan, Müslümanların Kabe’yi sanal olarak ziyaret etmelerini sağlayan bir metaverse girişimi başlatmıştı. Bu kez ülke, ulusal gününü metaverse’de kutlayacağını duyurdu.

Suudi Arabistan’dan Metaverse Hamlesi

Suudi merkezli yaratıcı reklam ajansı The Bold Group, Suudi Arabistan Ulusal Günü’nü Decentraland metaverse platformunda kutlayacaklarını açıkladı. The Bold Group söz konusu kutlama için Kral Abdülaziz Araştırma ve Arşiv Vakfı (Drah) ile ortaklık kurdu.

suudi arabistan ulusal gunu metaversede kutlanacak

Suudi Arabistan’ın 92. Suudi Ulusal Günü metaverse’de kutlanacak. Katılımcılar Suudi Kültürünü metaverse’de deneyimleyecek. Suudi Arabistan Ulusal Günü kutlaması 22 Eylül’de başlayacak, 24 Eylül 2022’ye kadar devam edecek.

The Bold Group’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Bira Alessa konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Suudi Ulusal Günü’ne haraç ödeyerek metaverse’yi etkili bir şekilde etkinleştiriyoruz. Geçmişimizi geleceğimizle kaynaştırarak, Krallığın katlanmış tarihini onurlandırıyor, mirasımızı koruyor ve insanların yeni dijital alemde etkileşim kurması için gururla sergiliyoruz. Odak noktamız her zaman ortaklarımıza ve topluluğumuza değer katmak oldu ve bu eşsiz deneyim, başkalarının pazardaki heyecan verici yeni fırsatları keşfetmesinin yolunu açıyor. Krallığın 2030 Vizyonu için dönüştürücü bakış açısına uygun olarak The Bold Group, değişimi benimsiyor ve dijital alanda yeni ve gelişen teknolojilerin öncüsü olmaya çalışıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala