bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,410.99 2.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.23 1.76%
bnb
BNB (BNB) $ 548.63 3.21%
solana
Solana (SOL) $ 137.22 7.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.493175 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462068 0.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157673 0.28%

SushiSwap İlginç Hazine Teklifi Dikkat Çekti

SushiSwap Ilginc Hazine Teklifi Dikkat Cekti

Blockchain projelerinin en öne çıktığı konulardan biri de şüphesiz sahip oldukları karar sistemleri. Özellikle DAO‘ların daha popüler hâle gelmesi ile birlikte çok daha demokratik projelere şahitlik ediyoruz. Bir Blockchain ağının kullanıcıları ve token sahipleri, o ağın bizzati olarak karar mercii olmuş durumdalar. Bu noktada SushiSwap‘da da önerilen ilginç teklif dikkatlerden kaçmadı. SushiSwap, xSushi‘ye ödenen tüm gelirin kendi hazinesine yönlendirilmesini talep eden bir teklif açtı.

SushiSwap İlginç Hazine Teklifi Dikkat Çekti

SushiSwap’ın İlginç xSushi Hazine Teklifi Kullanıcıların Dikkatini Çekti

SushiSwap (SUSHI) kullanıcıların kripto para alıp satmasına olanak sağlayan Ethereum Blockchain’ine üzerine kurulmuş bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Kendi topluluğu tarafından yönetilen merkezsiz kripto para borsası SushiSwap, kullanıcılarına çok sayıda kripto para işlemi gerçekleştirme imkanı tanıyor. Ancak projenin kısa bir süre önce önerdiği teklif dikkat çekti. Öyle ki proje, operasyonlarına finansman sağlamak için xSushi sahiplerine ödenen tüm ücretleri bir yıl boyunca hazine cüzdanına yönlendirmeyi teklif etti.

Baş Aşçı Jared Gray (SushiSwap’ta yönetim için kullanılan isimlendirme), projeyi yeniden karlı hale getirmeye çalıştığını belirtti:

“Harcamaları gözden geçirdikten sonra, Hazine’deki önemli bir açığın Sushi’nin operasyonel uygulanabilirliğini tehdit ettiği ve acil bir çare gerektirdiği açıktır”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala