bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,257.75 2.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,195.59 1.48%
bnb
BNB (BNB) $ 597.73 4.28%
solana
Solana (SOL) $ 153.89 3.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535306 1.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.514097 3.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160198 0.69%

Sullivan & Cromwell, FTX Borçlularını Temsil Edebilecek

sullivan cromwell ftx borclularini temsil edebilecek

İflas eden kripto para borsası FTX’in Bölüm 11 iflas koruma başvurusu sonrasında mahkeme süreci devam ediyor. Başarısız kripto para borsası FTX’in borçlularını temsil etmek için Sullivan & Cromwell, ABD makamları tarafından eleştiriliyordu. Mahkeme bu yöndeki kararını verdi.

Sullivan & Cromwell, FTX Borçlularını Temsil Edecek

Kripto para borsası FTX’in Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunduğu Delaware mahkemesi, şirketin hukuk temsilcisi olan Sullivan & Cromwell konusunda kararını verdi. Mahkeme, Sullivan & Cromwell hukuk şirketinin FTX borçlularını temsil edebileceğine karar verdi.

sullivan cromwell ftx borclularini temsil edebilecek 2

Sullivan & Cromwell, daha öncesinde FTX’in hukuk işlerini yönettiği için kişiler ve ABD makamları tarafından eleştirilmişti. Mahkeme yargıcı John Dorsey, borsa ile önceki çalışmaları nedeniyle hukuk firmasının davadaki rolüne itiraz eden FTX müşterilerinin teklifini reddetti. John Dorsey kararında şu ifadeleri kullandı:

Burada Sullivan & Cromwell ve FTX borçluları arasında gerçek bir çatışma olduğuna dair bir kanıt bulunmuyor.

Mahkeme belgeleri, FTX’in Sullivan & Cromwell’e 20 ayrı konudaki çalışmaları için 8.5 milyon dolar ödediğini gösteriyor. İflas eden kripto para borsası FTX’in Baş Hukuk Müşaviri Ryne Miller daha önce Sullivan & Cromwell’de ortak olarak görev yaptı ve FTX’in avukatı olan Tim Wilson da Sullivan & Cromwell’ın ortakları arasında yer aldı. Son olarak FTX’in yeni CEO’su John J. Ray III, kısa bir süre önce FTX’i yeniden başlatmak için bir ekip görevlendirdiğini açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala