bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,945.74 0.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.34 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 615.73 5.35%
solana
Solana (SOL) $ 185.11 0.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628724 1.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655875 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212576 3.58%

Substack, Bitcoin Ödemelerini Kabul Ediyor

substack2

Substack, OpenNode üzerinden yapılacak olan Bitcoin ödemelerini kabul edecek.

Substack’in OpenNode ile yaptığı ortaklık ile birlikte, kripto varlık içerikli yayınlar düşük maliyetlerle okuyuculara ulaşabilecek. Okuyucular, bu yayınlara Bitcoin ile ödeme yaparak ulaşabilecek. Bununla beraber yayıncılar da kazançlarını Bitcoin’de tutabilecek.

Substack ürün tasarımcısı Nick Inzucchi, ortaklıkla ilgili şunları söyledi:

“Substack’taki bağımsız yayıncıların kripto ödemelerini kabul etmelerini sağlamak için OpenNode ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz.

Bu seçeneğe sahip olmak yazarlara daha fazla esneklik ve özgürlük sağlayacak. Yazarların ihtiyaçlarını karşılamak için kriptoda daha fazlasını yapmayı dört gözle bekliyoruz.”

OpenNode’un CTO’su João Almeida konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Ortaklığımız, Substack ekosistemindeki içerik oluşturucuların Bitcoin ödemelerini kabul etmesine ve kazançlarını Bitcoin’de tutmasına veya tercih edilen para birimine dönüştürmesine izin verecek.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala